XIVè Campionat escolar de Rem Ergòmetre, Lloret de Mar

Diumenge passat el pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar va ser l’escenari, un any més, del Campionat Escolar de Rem Ergòmetre, i ja van 14 edicions.

Juntament amb l’Àrea d’educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar i en el marc del programa “Arrela’t”, el nostre club organitza aquesta gran jornada ludicoesportiva en la qual es pretén difondre el rem entre els escolars de 5è i 6è de primària i els alumnes de l’ESO del municipi. Amb aquest objectiu, des del mes de març s’havien organitzat sessions pràctiques i xerrades a totes les escoles i instituts de Lloret per divulgar les tradicions al voltant de la Festa Major de Santa Cristina i de l’esport del rem.

Els alumnes d’aquests centres s’havien d’inscriure prèviament conformant grups de 4 membres, per competir en tandes de 6 equips de nenes, nens o mixt del mateix curs escolar. Es tracta d’arribar en primera posició en la sèrie que es disputi per aconseguir una medalla. Paral·lelament a la competició d’ergòmetre també es fa un concurs, que cada any té més acceptació, que premia la samarreta més original.

Finalment, després de 3 mesos de preparació, en el dia de la competició final es va omplir el pavelló amb prop de 600 joves que, juntament amb els pares, mestres i acompanyants, van poder gaudir d’una tarda molt entretinguda en la qual es barrejava esport, competició i tradició. L’entrega de medalles als equips guanyadors i els trofeus a les samarretes confeccionades amb més encert van posar el punt i final a la jornada.

En l’apartat dels agraïments, volem donar les gràcies a tot el jovent que hi va participar, als professors de les escoles i instituts, a l’Ajuntament de Lloret i a tots els membres del club que van col·laborar a que la festa local del rem fos, un any més, un èxit rotund.

 

No Replies to "XIVè Campionat escolar de Rem Ergòmetre, Lloret de Mar"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.