IV regata de les Lligues de batel i llaüt, Deltebre, 23 i 24 de març

Aquest passat cap de setmana, 23 i 24 de març, el Club de Rem Santa Cristina va desplaçar sis equips a la localitat de Deltebre, on es va dur a terme una doble jornada de competició de rem. Dissabte es va disputar la IV (i darrera) regata de la Lliga de batel, en la qual vam participar amb les categories infantil i absolut (femení i masculí) i diumenge la IV regata de la Lliga de llaüt mediterrani, en la qual hi van prendre part les categories de veterans (femení i masculí) i l’absolut femení.

Les regates que posaven el punt i final a la Lliga de batel es van iniciar dissabte a partir de les 9.30 hores del matí i els primers en participar van ser els integrants de la tripulació infantil, que van assolir el quart lloc d’entre els cinc equips participants. Amb aquest resultat han finalitzat la Lliga en un meritori quart lloc, amb 37 punts, a només un punt del tercer classificat, Vent d’Estrop Cambrils (38 punts) i a dos punts del segon, Rem Badalona, amb 39. En aquesta categoria ha dominat, clarament, Xino Xano Deltebre, que amb 54 punts, s’han proclamat campions d’aquesta temporada.

Seguidament es van disputar les mànegues de la categoria sènior femení, en les quals les nostres representants van registrar un cronòmetre d’11:04,3 que les situava en la tercera posició, per darrera de Rem Badalona (10:45,1) i Rem Mataró (10:58,3). Amb aquest resultat han finalitzat la Lliga en un fantàstic segon lloc, amb 73 punts, per davant de Rem Badalona (53 punts) però per darrera de Rem Mataró 1 que, amb 79 punts, s’han imposat a la Lliga.

Finalment va ser el torn de l’absolut masculí, que en la seva mànega es va situar en la segona posició (10:28,1), per darrera de Rem Badalona 1, que va guanyar còmodament amb un registre de 10:13,5, però per davant de Rem Badalona 2 (10:43,7) i CN Flix (10:49,7). Amb aquest resultat, els nostres nois van sumar els punts necessaris per guanyar la Lliga d’enguany, pel fet d’haver acumulat 76 punts, 16 més que els segons classificats, Rem Badalona 1 (60 punts) i 25 punts més que els tercers, el CN Flix, amb 51 punts.

L’entrega de les medalles (or per al sènior masculí i plata per a les cadets i les sèniors) va tancar la jornada de dissabte i, amb aquesta, finalitza la Lliga de batel d’enguany. Ara només resta el Campionat de Catalunya d’aquesta disciplina, que es durà a terme el proper 7 d’abril, al Canal Olímpic de Catalunya.

Quant a la competició de llaüt mediterrani, aquesta va transcórrer a partir de quarts de deu del matí de diumenge, quan les veteranes van encetar la jornada. Les nostres representants van fer un gran paper, registrant el millor temps (3:21,30) de les 12 tripulacions participants en les mànegues classificatòries, que les catapultava, una jornada més, directes a la gran final. En la regata definitiva van confirmar el seu gran moment i amb un temps encara millor que a l’eliminatòria (3:19,60) es van imposar a les seves rivals: Rem Badalona (3:22,60), Rem Mataró (3:24,70) i Xon’s Empuriabrava (3:24,90).

Els veterans masculins van ser els següents a competir. Van registrar un temps de 3:27,00, lluny dels registres aconseguits per les altres 8 tripulacions de la categoria, però que comportava la classificació per disputar la final C, juntament amb RCN Tarragona. En la regata que van disputar amb els tarragonins, van creuar la boia d’arribada en segona posició (3:28,80), per darrera dels seus rivals (3:25,10) situant-se, d’aquesta manera, en el darrer lloc de la classificació.

En el torn de l’absolut femení, les nostres representants van guanyar còmodament la seva mànega i amb un registre de 7:34,04, que es convertia en el tercer millor temps de les 7 tripulacions participants, es classificaven directament per a la final A. En la mànega definitiva van causar una gran impressió i, tot i creuar la boia d’arribada per darrera (7:13,10) de Rem Mataró (7:06,30), van confirmar el potencial d’aquest equip imposant-se a Vent d’Estrop Cambrils (7:15,30) i CN Flix (7:42,90).

L’entrega de medalles va posar punt i final a la jornada de llaüt mediterrani, competició de la qual només restarà la cinquena i darrera regata, que es durà a terme a Castelldefels el proper 14 d’abril i que es convertirà, d’aquesta manera, en la cloenda de la Lliga d’enguany. Abans, però, com hem dit abans, es disputarà el Campionat de Catalunya de batel, el 7 d’abril, també al Canal Olímpic de Catalunya.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

No Replies to "IV regata de les Lligues de batel i llaüt, Deltebre, 23 i 24 de març"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.