Campionat de Catalunya de Llaüt, Banyoles 12 de maig de 2019

Aquest assolellat diumenge l’estany de Banyoles ha acollit el Xè Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, enguany estrenant una nova ubicació, a la part final del camp de regates.

El Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb cinc equips en quatre categories: 2 de cadet masculí, veterans femení i masculí, i l’absolut masculí.

Els primers equips a participar-hi, puntualment a les 9h. del matí, han estat els composats per les nenes i nens de l’escola del club, que han assolit la 2a posició a la 1a mànega (l’equip 2) i el millor temps a la 2a (l’equip 1), classificant-se ambdues tripulacions per la final, en la qual han obtingut la 2a posició (l’equip 1) i, per tant, medalla de plata del Campionat i la quarta posició (l’equip 2). Al podi d’aquesta categoria hi han pujat V.E. Vogadors Cambrils, Club de Rem Santa Cristina i C.R. Badalona.

Tot seguit ha estat el torn del veterà masculí, que ha obtingut el pitjor temps de la seva mànega. Amb el temps registrat ha quedat relegat a la final de consolació, juntament amb el C.N. Flix, que els ha superat per més de 3 segons. La posició dels nostres veterans en aquest Campionat, doncs, ha estat la sisena (i darrera) plaça. Al podi d’aquesta categoria hi han pujat C.R. Badalona, V.E. Vogadors Cambrils i A.V. Torredembarra.

En el veterà femení, per la seva alta participació (10 equips) s’han disputat tres mànegues i les nostres noies han quedat en la darrera posició de la seva, però s’han pogut classificar, per temps, per la final de consolació. En la mànega definitiva han fet una gran regata i han obtingut la segona posició, per darrera de C.R. Xon’s Empuriabrava, però per davant de A.V. Torredembarra i C.N. Flix. Amb aquest resultat han assolit la sisena posició en el Campionat. Al podi d’aquesta categoria hi han pujat V.E. Vogadors Cambrils, C.N. Badalona i C.N. Premià.

Ha tancat la participació l’equip absolut masculí, que ha dominat còmodament la seva mànega (també se n’han disputat tres) i ha obtingut la primera posició, per davant de C.N. Badalona i V.E. Vogadors Cambrils. Ha assolit el millor tercer registre total de tots els equips i amb aquest temps s’ha classificat per la final A, juntament amb C.N. Flix, C.R. Badalona i C.R. Xon’s Empuriabrava. En la mànega definitiva s’ha produït l’anècdota de la jornada, quan un error tècnic ha fet que una boia de l’arribada es desenganxés. Aquest fet ha provocat la suspensió de la regata abans de la primera ciavoga i s’ha reprès de nou un quart d’hora més tard. Després d’aquest ensurt s’ha remat la mànega normalment i els nostres sèniors han obtingut una merescuda tercera posició i, per tant, medalla de bronze del Campionat. Al podi d’aquesta categoria hi han pujat C.N. Flix, C.R. Badalona i Club de Rem Santa Cristina.

Amb aquesta prova es dona per finalitzada la competició d’hivern (de batel i llaüt) i ara els equips del club es concentraran en la Lliga Catalana de Llagut, que començarà el proper 16 de juny a Arenys de Mar.

 

 

No Replies to "Campionat de Catalunya de Llaüt, Banyoles 12 de maig de 2019"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.