Travessia a Menorca -octubre 2017-

111 Milles – Travessia a Menorca a rem

El Club de Rem Santa Cristina celebra enguany els 30 anys de la recuperació del rem en llagut a Lloret de Mar. En aquests anys, s’han assolit campionats de Catalunya i d’Espanya, el proper repte és molt gran, fer la travessia de 111 milles que separen Lloret de Mar de Ciutadella de Menorca.

 

El repte es durà a terme durant la primera quinzena d’octubre, un cop finalitzada la temporada de competició de rem, i amb la tripulació de l’Absolut Masculí en plena forma per cobrir la distància de 207km. Ens acompanyarà una embarcació de suport, amb infermera i realitzador de càmera per a gravar imatges que posteriorment compartirem amb tots vosaltres.

La durada estimada de la prova és de 24h, tot depenent de les condicions climatològiques que ens hi poguem trobar.

Els vogadors participants duran a terme una preparació especial els dies abans, així com un control exhaustiu de la dieta per afrontar en les millors condicions la primera travessia a rem de banc fix entre Catalunya i les Illes Balears.

El repte no el podem fer sols, necessitem comptar amb tots vosaltres, amics del club, familiars, veïns de Lloret i amants de l’esport; és per això que hem iniciat una campanya de micromecenatge per ajudar-nos a cobrir les despeses; si us plau, accediu a la plataforma totSuma, i col·laboreu-hi, qualsevol aportació rebrà el nostre més sincer agraïment.

Clica al següent enllaç per accedir a la plataforma de micromecenatge.

O bé si sou una empresa i us interessa el projecte i voleu col·laborar-hi, descarregueu-vos el nostre dossier de patrocini especial per la Travessia:

Dossier patrocini Travessia a Menorca (Català)

Dossier patrocini Travessia a Menorca (Castellano)

També podeu veure el vídeo promocional al següent enllaç.