Campionat de Catalunya de batel, Castelldefels, 7 d’abril

La temporada de batel d’enguany ha finalitzat aquest diumenge, 7 d’abril, amb la disputa del Campionat de Catalunya, que s’ha dut a terme al Canal Olímpic de Castelldefels.

El Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb quatre equips: tres masculins  (infantil, cadet i sènior) i el sènior femení, tot i que també hi havia de prendre part el cadet femení, que va ser baixa d’última hora per indisposició d’una de les vogadores. La participació total en aquest campionat ha estat de 30 equips de 9 clubs diferents.

Van encetar la jornada els infantils, que van acabar la seva mànega en la darrera posició i van assolir el cinquè millor temps de les sis tripulacions participants, la qual cosa comportava que no es classifiquessin per a la final A. Tot i que no estava prevista una final B, pel fet que el reglament disposa que no es durà a terme si no hi participen almenys tres embarcacions, l’organització va proposar disputar-la i els nostres representants van aprofitar l’oportunitat, imposant-se al CN Flix i aconseguint, amb aquest resultat, la cinquena posició al Campionat. En aquesta categoria han ocupat els llocs del podi, per aquest ordre, Rem Badalona, Vent d’Estrop Cambrils i Xino Xano Deltebre.

En el torn dels cadets, els nostres vogadors tampoc es van poder classificar per a la final, atès que es van classificar en la darrera posició de les cinc embarcacions que hi van participar. Els tres primers llocs d’aquesta categoria els han obtingut: Vent d’Estrop Cambrils, Rem Badalona i Rem Premià.

Com podem observar, les tripulacions dels més petits no es situen en les primeres posicions, però més enllà dels resultats estrictament esportius volem remarcar la constància i la il·lusió per aprendre de les nenes i nens de l’escola del Club que, gràcies a la dedicació de les seves entrenadores, van progressant en el rem alhora que es fan grans, i aquest és l’objectiu principal.

A continuació van competir les sèniors que, després d’obtenir la primera posició en la seva eliminatòria i de registrar el segon millor temps (10:55,03) d’entre les vuit tripulacions participants, es van classificar brillantment per disputar la gran final. En la mànega definitiva, que van disputar amb Rem Mataró, Vent d’Estrop Cambrils i Rem Badalona, ens van regalar una regata de les que fan afició i, després de dominar-la durant els primers llargs, van acabar creuant la boia d’arribada en tercera posició (10:45,00), aconseguint, d’aquesta manera, la medalla de bronze del Campionat. En les primeres posicions del podi s’hi van situar Rem Mataró (or, amb 10:40,03) i Vent d’Estrop Cambrils (plata, amb 10:42,05).

En darrer lloc, va ser el torn dels absoluts i els nostres representants van completar els 2.000 metres obtenint el segon millor temps (10:03,50) dels cinc participants, només superats per Vent d’Estrop Cambrils. En la final, en una gran regata, van registrar el seu millor temps de la temporada (9:52,07), però no va ser suficient per imposar-se a Rem Badalona (9:47,06) que va acabar guanyant el Campionat. En tercera posició es va situar Vent d’Estrop Cambrils (9:54,03).

La jornada va finalitzar amb l’entrega de medalles: plata per al sènior masculí i bronze per al sènior femení, que confirmen les bones sensacions a l’aigua i que fan entreveure un futur exitós a aquestes tripulacions.

Un cop conclosa la temporada de batel, la competició continuarà ara amb la cinquena, i darrera, regata de la Lliga de llaüt mediterrani que es disputarà el proper diumenge 14 d’abril, un cop més, al Canal Olímpic de Castelldefels.

No Replies to "Campionat de Catalunya de batel, Castelldefels, 7 d'abril"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.