1a Regata Lliga Catalana de Llaguts, Arenys de Mar

Aquest diumenge s’ha disputat a la platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar la 1a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut, amb la qual es dona per encetada la temporada d’estiu i en la que el nostre club hi ha participat amb 4 equips en 3 categories: 2 cadets mixts conformats per nenes i nens de l’escola de rem i els 2 equips veterans, femení i masculí.

Després d’uns dies amb un temps atípic per aquestes dates la jornada, que ha comptat amb la participació de 57 equips de 18 clubs diferents, s’ha desenvolupat en unes condicions meteorològiques molt bones per a la pràctica del rem.

Com sempre, els vogadors del veterà masculí han estat els primers a competir, una mica més tard del que és habitual (a causa d’una incidència tècnica amb un dels equips que havia de participar-hi) i en la mànega cronometrada han aconseguit el 8è millor registre. Aquest resultat els ha classificat per la final B, on han obtingut la 4a posició, el que ha comportat que acabessin ocupant el 8è lloc en la classificació global.

Seguidament han estat les nenes i nens de l’escola que, en 2 equips de cadet masculí (un d’ells ha competit amb un bot prestat de Rem Cambrils: moltes gràcies!), han obtingut molt bons resultats, ocupant el primer lloc (equip A) i el tercer (equip B), tant a la mànega cronometrada com a la final.

L’Obreria no participa a la Lliga amb cap equip juvenil però la Laia, vogadora de les nostres sèniors, ha ajudat a que la tripulació de Vent d’Estrop Cambrils acabés aconseguint la victòria en aquesta categoria.

Les veteranes femenines no han fet un bon temps a la crono, però tot i així s’han classificat per la final C i han evitat, d’aquesta forma, quedar excloses de les mànegues definitives, ja que pel fet de ser 13 equips en aquesta categoria, un d’ells (el darrer temps) no podia remar cap de les 3 finals. No han millorat en la regata final i han travessat la boia d’arribada en darrera posició, obtenint el 12è lloc total. Cal destacar que és un equip en construcció, amb noves incorporacions, i amb moltes ganes de millorar aquests (injustos) registres.

Amb aquests resultats tan dispars s’evidencia que els equips estan treballant amb una nova embarcació, el llagut català, i amb noves distàncies en les categories de veterans, superiors a les de la competició de llaüt, i encara necessiten un temps d’adaptació.

La propera regata, organitzada pel Club Rem Pescadors, es celebrarà a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar el proper 30 de juny.

No Replies to "1a Regata Lliga Catalana de Llaguts, Arenys de Mar"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.