Regata de Batel a Badalona

Després que la primera prova de la VI Lliga catalana de batel, que s’havia de disputar a Flix el passat dia 25 de gener, es va haver de suspendre pels efectes del temporal Glòria, aquest dissabte 50 equips d’11 clubs diferents s’han desplaçat al Port de Badalona, on s’ha dut a terme la 2a regata (de les 5 previstes al calendari) d’aquesta competició.


El nostre club hi participava en les categories infantil, cadet (amb 2 tripulacions) i juvenil, tots 4 equips conformats per les nenes i nens de l’escola de rem, a més dels 2 sèniors, femení i masculí.
La competició es va iniciar a les 14,30h amb el debut dels més petits, els infantils, on els representants del Santa Cristina van recórrer els 1.000 metres registrant àmpliament el millor temps, per davant de Cambrils, Badalona, Flix i Tarragona.


En el torn de la categoria de cadets, les nostres vogadores van assolir el 2n millor registre, per darrera de Badalona, però per davant de Mora d’Ebre i Premià. Per la seva banda, el cadet masculí va liderar la seva mànega i es va imposar als seus rivals amb molta superioritat, creuant la boia d’arribada per davant de Cambrils, Mora d’Ebre i Premià. Ambdós equips també van disputar-se la classificació en 1.000 metres.


Els nois de l’equip juvenil, tot i lluitar de valent en els seus 2.000 metres (no estan acostumats a aquesta distància), van entrar en la 5a posició (de 6 participants) de la seva mànega, per darrera de Badalona A, Tarragona, Natació i Badalona B, però per davant de Premià.


Amb la mateixa distància per recórrer, la tripulació del sènior femení, en el seu torn, van obtenir una molt meritòria 3a posició, només per darrera de Badalona i Flix, però per davant de Natació i Bétulo. Per tancar la jornada, els absoluts del nostre club, en una vibrant mànega, van superar (per només 3 dècimes) a un brillant Badalona A i la classificació va continuar, per aquest ordre, amb Flix, Badalona C, Badalona B, Bétulo, Mora d’Ebre i Premià.


Per finalitzar, volem destacar la important tasca de formació de timoners que el club està portant a terme i que ha permès que en aquesta regata hagin pogut debutar l’Arnau (amb les SF), en Miguel (amb el JM), l’Andrea (amb el CM), juntament amb la Marina (amb els infantils i el CF).
En resum, doncs, uns molt bons resultats assolits amb una embarcació, el batel, que aquesta Lliga catalana pretén promocionar i, per aquest motiu, convidem a tothom a assistir a la propera regata, la 3a de la competició, que es durà a terme el proper 29 de febrer a la platja de Santa Cristina. El nostre club es convertirà així, un cop més, en amfitrions d’una prova de la competició de rem.

Us hi esperem!

Fotos Dani Querol cliqueu aquí

Sènior Femení
Cadet Masculí

No Replies to "Regata de Batel a Badalona"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.