3a Regata Llarga Distància, Santa Cristina

El nostre estimat i únic paratge de Santa Cristina ha acollit avui la 3a regata de llarga distància de llagut català i aquesta jornada ha posat el punt final a la primera Lliga que s’ha disputat enguany d’aquesta modalitat.

En un assolellat dia, més típic de l’època primaveral que de diades tan properes a les festes nadalenques, la regata s’ha desenvolupat en condicions força bones per a la pràctica del rem, tot i que el mar s’ha anat aixecant amb el pas de les hores.

Cal destacar 2 activitats que han complementat la jornada esportiva: la participació dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Escola de Lloret de Mar, que han ofert servei de bar a tots els assistents, i la recollida de material esportiu, en el marc de la II campanya “Cap nen sense esport”, per fer-lo arribar als infants del nostre municipi.

Les primeres a vogar han estat les veteranes femenines, que han disputat la seva mànega ben puntuals a les 9h. del matí i han aconseguit el 7è millor registre (de 8 participants), superant al R.C. Marítim de Barcelona. Els 3 millors temps els han registrat Club Rem Cambrils, Xon’s Empúriabrava i C.R. Arenys, exactament les mateixes posicions que el podi final.

A continuació, els veterans masculins han continuat mostrant una progressió i, tot i que han finalitzat la seva regata en la 7a posició (d’11 participants) han anat retallant distància, jornada a jornada, respecte els seus competidors. La classificació de la mànega ha estat, en primer lloc, A.V. Torredembarra, en segon C.R Badalona i en tercer C.N. Premià, també exactament les mateixes posicions que el podi final. En aquesta regata també ha competit el veterà mixt (Santa Cristina B), que ha registrat l’11è temps de la seva sèrie.

L’equip absolut femení ha estat el següent a competir i han aconseguit la tercera posició (de 5 participants), per davant de Vent d’Estrop Cambrils i Rem Cambrils. Els dos millors temps els han registrat C.R. Mataró i C.N. Premià. En el podi final, els equips han ocupat les mateixes posicions: C.R. Mataró, C.N. Premià i Santa Cristina.

El sènior masculí, continuant amb la integració a l’equip dels nous membres que s’han incorporat aquesta temporada, han aturat el cronòmetre per darrera del Rem Badalona (a menys de 5 segons) i han aconseguit, així, el segon millor temps dels 5 participants. En la classificació final de la Lliga el podi l’han ocupat, per aquest ordre, Rem Badalona, Santa Cristina i V.E. Vogadors de Cambrils.

En resum, posem punt i final a l’any amb una regata organitzada a casa (moltes gràcies a tots els membres del club que han contribuït a que tot sortís rodó) i amb dos podis dels equips absoluts que han de marcar el camí que encetarem de nou el 26 de gener, ja de 2020. En el nou any, tots els equips del club procurarem que, fruit de la constància i esforç habituals, pugui ser encara millor que aquest 2019 ja pràcticament finalitzat.

Us desitgem molt bones festes de Nadal. Fins l’any vinent!

Foto: Igor Díez
Foto: Igor Díez

No Replies to "3a Regata Llarga Distància, Santa Cristina"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.