9è Campionat de Catalunya de Llaüt, Banyoles

Diumenge passat es va posar punt i final a la lliga de llaüt mediterrani amb la celebració del 9è Campionat de Catalunya de llaüt a Banyoles.
Una lliga que ha estat marcada per les males condicions climatològiques que hem tingut aquest hivern i que han obligat a suspendre 2 de les 6 regates previstes, ambdues suspeses n’erem els organitzadors (25 de març i 8 d’abril per petició de la FCR)
La lliga va arrencar el mes de gener amb 2 regates de llarga distància, el descens d’Amposta conjunt per la modalitat de banc fix i banc mòbil en la que només hi va poder participar el Sènior Masculí en batel. A finals de mes se celebrava el descens de Flix, amb la participació dels equips Veterà Femení i Sènior Masculí en llaüt.
Durant els mesos de febrer i març, s’han anat alternant regates de la Lliga de llaüt i de la Lliga de batel, de la qual s’han pogut celebrar 3 de les 4 regates previstes. Hi hem participat amb Sènior Masculí (1r classificat), Juvenil Femení (4rt classificat), Cadet Masculí (3r classificat) i Infantil mixt (1r classificat). Aquesta Lliga de batel ha estat coorganitzada pel nostre club juntament amb els tres clubs de rem de Badalona i el club de rem de Palamós.
L’11 de març tornàvem a la Lliga de llaüt amb una nova regata de llarga distància, el descens dels canals d’Empuriabrava. Hi vam participar amb Veterà Femení i Masculí i Juvenil Femení.
Després de varies regates suspeses, el 22 d’abril es va seguir amb la competició amb la primera regata amb 4 carrils a Badalona, amb la participació dels equips Veterà Masculí i Femení.
Aquest passat diumenge, al Campionat de Catalunya celebrat a Banyoles hi hem participat amb els tres equips que tenim actualment complerts, Veterà Femení i masculí i Juvenil Femení.
Els nois del Veterà Masculí van poder passar la 1a eliminatòria i es van classificar per a la Final A, obtenint la 4a posició. L’equip Veterà Femení, no va fer tan bona eliminatòria i per 2 segons va passar a la Final B obtenint la 2a posició, la 6a de la general. L’equip Juvenil Femení va quedar en 3a posició tant a l’eliminatòria com a la final.
A partir d’ara deixem l’embarcació de llaüt del mediterrani i iniciem els entrenament amb llagut català per encarar la temporada que començarà el 17 de juny a Palamós.
Us animem a venir-ho a provar, nois i noies a partir de 14 anys, per a formar part dels equips de competició del club.

No Replies to "9è Campionat de Catalunya de Llaüt, Banyoles"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.