9è Campionat de Catalunya de Llaüt, Banyoles

Diumenge passat es va posar punt i final a la lliga de llaüt mediterrani amb la celebració del 9è Campionat de Catalunya de llaüt a Banyoles.
Una lliga que ha estat marcada per les males condicions climatològiques que hem tingut aquest hivern i que han obligat a suspendre 2 de les 6 regates previstes, ambdues suspeses n’erem els organitzadors (25 de març i 8 d’abril per petició de la FCR)
La lliga va arrencar el mes de gener amb 2 regates de llarga distància, el descens d’Amposta conjunt per la modalitat de banc fix i banc mòbil en la que només hi va poder participar el Sènior Masculí en batel. A finals de mes se celebrava el descens de Flix, amb la participació dels equips Veterà Femení i Sènior Masculí en llaüt.
Durant els mesos de febrer i març, s’han anat alternant regates de la Lliga de llaüt i de la Lliga de batel, de la qual s’han pogut celebrar 3 de les 4 regates previstes. Hi hem participat amb Sènior Masculí (1r classificat), Juvenil Femení (4rt classificat), Cadet Masculí (3r classificat) i Infantil mixt (1r classificat). Aquesta Lliga de batel ha estat coorganitzada pel nostre club juntament amb els tres clubs de rem de Badalona i el club de rem de Palamós.
L’11 de març tornàvem a la Lliga de llaüt amb una nova regata de llarga distància, el descens dels canals d’Empuriabrava. Hi vam participar amb Veterà Femení i Masculí i Juvenil Femení.
Després de varies regates suspeses, el 22 d’abril es va seguir amb la competició amb la primera regata amb 4 carrils a Badalona, amb la participació dels equips Veterà Masculí i Femení.
Aquest passat diumenge, al Campionat de Catalunya celebrat a Banyoles hi hem participat amb els tres equips que tenim actualment complerts, Veterà Femení i masculí i Juvenil Femení.
Els nois del Veterà Masculí van poder passar la 1a eliminatòria i es van classificar per a la Final A, obtenint la 4a posició. L’equip Veterà Femení, no va fer tan bona eliminatòria i per 2 segons va passar a la Final B obtenint la 2a posició, la 6a de la general. L’equip Juvenil Femení va quedar en 3a posició tant a l’eliminatòria com a la final.
A partir d’ara deixem l’embarcació de llaüt del mediterrani i iniciem els entrenament amb llagut català per encarar la temporada que començarà el 17 de juny a Palamós.
Us animem a venir-ho a provar, nois i noies a partir de 14 anys, per a formar part dels equips de competició del club.

No Replies to "9è Campionat de Catalunya de Llaüt, Banyoles"


    Got something to say?

    Some html is OK