II regata de la Lliga de batel, Castelldefels, 24 de febrer

Abans de començar amb la crònica purament esportiva, ens fa il·lusió esmentar que el passat 10 de febrer un grup de veteranes i veterans del Club de Rem Santa Cristina van participar a la XXX edició del descens del riu Oria a la localitat guipuscoana d’Orio, en el qual hi van participar 87 embarcacions i van tenir l’oportunitat, d’aquesta manera, de gaudir d’una experiència única com és vogar en una trainera.

Quant a la competició de les lligues que s’estan disputant, aquest cap de setmana havia de continuar amb la II regata, dissabte la de batel a Castelldefels, però la de llaüt de diumenge, que s’havia de dur a terme a la platja de Canyelles, finalment es va suspendre per raons meteorològiques.

Al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels s’hi van desplaçar cinc equips del nostre Club: l’infantil mixt, que van vogar 1.000 metres, dos cadets (femení i masculí/mixt), que van disputar 1.500 metres, i dos sèniors (femení i masculí), que van competir en un camp de regates de 2.000 metres. Els resultats obtinguts per aquestes tripulacions van ser els següents: un fantàstic segon lloc (de 6 participants) dels infantils, només superats pel Rem Badalona, una molt bona segona posició (d’entre 4 participants) de l’equip cadet femení, per darrera també de Rem Badalona, i un tercer lloc (de 5 participants) del cadet masculí/mixt, a continuació de Rem Badalona i Rem Premià, però per davant de Pescadors.

En la categoria absoluta, la classificació en el torn del femení va ser: Rem Mataró (10:37,9), Vent d’Estrop Cambrils (10:42,3), Rem Badalona (10:42,9), Santa Cristina (10:50,3) i Nàutic Flix (11:29,0) i, d’aquesta manera, les nostres noies es van situar en la quarta posició. En la mànega del sènior masculí es van registrar els següents resultats: Rem Badalona 1 (9:58,8), Vent d’Estrop Cambrils (10:04,8), Santa Cristina (10:14,6), Rem Badalona 2 (10:25,3) i Nàutic Flix (10:28.5), la qual cosa significava que els nostres representants assolien un tercer lloc.

Amb aquests resultats, van pujar el podi a recollir les medalles de plata l’infantil mixt i el cadet femení, i les medalles de bronze el cadet masculí/mixt i el sènior masculí. Enhorabona a totes i a tots!

Per disputar la propera jornada ens tornarem a desplaçar al Canal Olímpic de Castelldefels on es durà a terme, el dissabte 9 de març, la III regata de batel i el diumenge, 10 de març, la III regata de llaüt mediterrani.

No ens podem acomiadar sense fer referència al tradicional Aplec dels Perdons que va tenir lloc el passat 25 de febrer, segon diumenge de Quaresma, organitzat per l’Obreria. En la missa que es va dur a terme a l’ermita, el Club de Rem, com ja és habitual, va fer l’ofrena a Santa Cristina, patrona de Lloret. La vetllada, en la qual s’escenifica el relleu de les obreres que ballaran el ball de plaça d’enguany, va finalitzar amb una ballada de sardanes i una arrosada popular preparada per l’entitat Xino Xano.

Foto: @photosportcambrils
Trainera a Orio
L’equip de veteranes i veterans que va participar al descens del Oria
Ofrena a Santa Cristina

No Replies to "II regata de la Lliga de batel, Castelldefels, 24 de febrer"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.