IV regata de la Lliga de llagut català, Cambrils, 3 de desembre

Aquest diumenge, 3 de desembre, s’ha disputat la IV regata de la XXI edició de la Lliga catalana de llagut a la platja del Regueral de Cambrils i el Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb dues tripulacions veteranes: la femenina i la masculina.

Aquesta Lliga consta de cinc regates: les tres primeres (a Amposta, Sant Feliu i Arenys) es van disputar amb el format de llarga distància i per a les dues restants (aquesta a Cambrils i la propera, a Deltebre) es torna al format habitual de 500, 1.000 o 1.500 metres segons la categoria, amb una primera mànega cronometrada i les finals amb quatre carrers.

Les veteranes van obrir la jornada, com és habitual, amb la disputa de la seva mànega cronometrada a dos quarts de deu del matí i les nostres representants van aconseguir el tercer millor registre (5:36,00) d’entre les 16 tripulacions participants assolint, d’aquesta manera, la classificació directa per a la gran final. A la mànega definitiva, que van disputar amb Rem Mataró, Rem Arenys i Llop de Mar, van mostrar una actitud guanyadora i, després de liderar la regata en els primers llargs, van acabar creuant la boia d’arribada a poc menys d’un segon (5:40,90) de Rem Mataró (5:39,50), la qual cosa les acabava situant en un molt meritori segon lloc. Enhorabona per aquest fantàstic resultat, noies! Rem Arenys va completar el podi d’aquesta categoria, amb un temps de 5:46,30.

En la categoria del veterà masculí, els nostres representants van poder competir gràcies a l’ajuda de dos vogadors del Club de Rem Sant Romà (gràcies, Elena i Pere!), però el resultat no va ser bo, atès que el temps registrat en la mànega cronometrada (5:26,10) que van disputar juntament amb 14 llaguts més, no va ser suficient per a classificar-se per a cap de les tres finals que s’havien programat. Només un segon els va impedir disputar la final C, i d’aquesta dada neix el proper objectiu de l’equip:  continuar treballant dur per retallar aquesta diferència. El podi, en aquesta categoria, el van ocupar, per aquest ordre, Vent d’Estrop Cambrils (5:08,90), Rem Badalona (5:13,00) i Rem Arenys (5:14,70).

Amb l’entrega de premis (un segon lloc per a les veteranes de Santa Cristina) ha finalitzat una jornada que ha transcorregut en un ambient fred, molt propi del mes de desembre, i amb una organització impecable per part d’un dels clubs locals, Rem Cambrils.

La Lliga de llagut català finalitzarà amb la darrera prova, la disputa de la V regata, el proper 17 de desembre, a Deltebre.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

No Replies to "IV regata de la Lliga de llagut català, Cambrils, 3 de desembre"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.