4a regata de la Lliga de llagut català, Mataró, 16 de juliol

Amb la disputa al Port de Mataró, aquest diumenge 16 de juliol, de la quarta, i darrera, regata de la XX Lliga Catalana de Llagut 2023, s’ha posat fi a la competició d’estiu per excel·lència de rem de banc fix i ara només resta el Campionat de Catalunya, que es durà a terme a Deltebre, el proper 30 de juliol, per tancar definitivament la temporada.

Ha estat un dia de rigorós estiu, amb temperatures pròpies del juliol, que han caracteritzat una jornada en la qual l’estat del mar no ha acompanyat, atès que de bon matí ja estava força mogut i no ha millorat en el transcurs del dia. Les primeres a competir han estat, com és habitual, les veteranes femenines, una categoria en la qual el Club de Rem Santa Cristina arribava a aquesta cita amb una certa expectativa de podi, però que finalment no s’ha pogut assolir. En la mànega cronometrada han aturat el rellotge a 5:40,40, un temps que les situava en la sisena posició (de 12 participants) i, per tant, es classificaven per a la final B. Amb aquest resultat ja s’esvaïen les opcions de podi i, probablement a causa del desànim, no han pogut superar a les seves rivals a la mànega definitiva, creuant la boia d’arribada en darrer lloc, després de Nàutic Balís, Rem Cambrils i Llop de Mar. En la classificació final de la Lliga han aconseguit les tres primeres posicions, per aquest ordre, Rem Arenys (73 punts), Vent d’Estrop de Cambrils (70 punts) i Rem Mataró (67 punts) i les nostres representants, amb 61 punts, han acabat aquesta competició en la sisena posició (de 13 participants).

En el torn dels veterans masculins, amb una participació de 17 embarcacions, els nostres vogadors han confirmat la progressió que ja s’intuïa en les darreres regates i han registrat un temps de 5:37,90 classificant-se, d’aquesta manera, en l’onzena posició, i que comportava disputar la final C. En la mànega definitiva no han pogut superar als seus rivals, Nàutic Tarragona, Nàutic El Balís i Llop de Mar 2 i, per tant, han tancat la seva participació en aquesta competició amb un dotzè lloc. En la classificació final de la Lliga han aconseguit les tres primeres posicions, per aquest ordre, Xino Xano Deltebre (77 punts), Vent d’Estrop de Cambrils (76 punts) i Rem Arenys (72 punts) i els nostres representants, amb 35 punts, han acabat aquesta competició en l’onzena posició (de 20 participants).

I tanquem la crònica amb els resultats del cadet femení que, després de disputar els 500 metres de la mànega cronometrada contra els equips habituals d’aquesta categoria, han assolit un registre de 3:12,90, que les situava per darrera de Vent d’Estrop Cambrils, però per davant de Rem Pescadors. A la mànega definitiva, que han disputat els mateixos equips, han obtingut les mateixes posicions que a la regata anterior i, amb aquest resultat, les nostres representants han assolit la tercera posició de la Lliga (de 5 participants) amb 66,125 punts, per darrera de Vent d’Estrop Cambrils (80 punts) i Rem Pescadors (75 punts).  Enhorabona, noies!

Amb aquest certamen ha conclòs la Lliga catalana de llagut i, com hem dit al principi,  ara resta esperar al proper 30 de juliol, quan ens desplaçarem a Deltebre, on es durà a terme el Campionat de Catalunya de Llagut. Abans, però, recordeu que, com és habitual, i amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina, el 24 de juliol es disputarà, un any més, la tradicional regata S’amorra Amorra, en la qual el nostre Club hi té una participació molt activa.

Fins llavors, Bona Festa Major i amunt el rems!

Enhorabona, noies!
Per molts anys, Enric!

No Replies to "4a regata de la Lliga de llagut català, Mataró, 16 de juliol"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.