3a regata de la Lliga de llagut català, Sa Caleta, 2 de juliol

La 3a regata de la XX Lliga Catalana de Llagut 2023 s’ha disputat, aquest diumenge 2 de juliol, a Sa Caleta de Lloret de Mar, en un certamen organitzat pel Club de Rem Pescadors i amb la vistositat que s’aconsegueix pel fet que la competició es desenvolupa als peus de la silueta del remodelat Castell d’en Plaja.

El Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb tres equips: cadet femení i els dos veterans: femení i masculí.

En primer lloc, a les 9h del matí, es va disputar la mànega classificatòria de les veteranes femenines, en la qual la nostra tripulació va aturar el cronòmetre a 5:37,20, només 10 dècimes més tard que Rem Arenys (5:37,10). Aquesta petitíssima diferència va comportar que s’escapés la final A i es van haver de conformar amb disputar la final B, juntament amb Rem Cambrils, A.E. Llop de Mar i Rem Premià. En aquesta mànega van deixar palès que el resultat anterior va ser circumstancial i van guanyar còmodament a les seves rivals. Tant és així, que el seu registre com a guanyadores de la final B (6:04,30) es va convertir en el millor temps de totes les finals, deixant clar que es troben en un molt bon moment de forma. Els dos equips que van creuar la boia d’arribada en primer i segon lloc a la final A van aconseguir uns temps de 6:05,10 (Vent d’Estrop Cambrils) i 6:05,90 (Rem Mataró).

En el torn dels veterans masculins, en una mànega cronometrada amb 16 equips jugant-se un lloc per a alguna de les quatre finals previstes, els nostres representants van registrar un temps de 5:34,20 que els situava en la onzena posició i que els permetia disputar, doncs, la final C. A la regata definitiva, que van competir amb CN El Balís, Nàutic Tarragona i Nàutic Bétulo, van confirmar la progressió de l’equip i la van finalitzar en segon lloc, just després dels vogadors de Sant Andreu de Llavaneres, la qual cosa comportava la desena posició final, un bon resultat si el comparem amb els registres de les proves anteriors.

El cadet femení, amb el reforç de dos efectius de Rem Badalona (gràcies Laura i Zoe!), van aconseguir situar-se en segon lloc a la mànega cronometrada, just després de Vent d’Estrop Cambrils, però superant a Rem Pescadors. En la final, que van disputar els mateixos tres equips, no van poder repetir el resultat i van tancar la classificació, per darrera de les altres dues tripulacions.

Amb la disputa d’aquest certamen ara nomes resta la quarta, i darrera, regata de la Lliga catalana de llagut, que es durà a terme el proper 16 de juliol, a Mataró, on les nostres veteranes tenen opció d’aconseguir podi en aquesta competició d’estiu.

Fins llavors, cuideu-vos, molt i amunt el rems!

Foto: Enric Nicolás
Foto: Enric Nicolás
Foto: Enric Nicolás
Foto: Enric Nicolás
Foto: Enric Nicolás

No Replies to "3a regata de la Lliga de llagut català, Sa Caleta, 2 de juliol"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.