2a regata de la Lliga de llagut català, Flix, 18 de juny

Aquest diumenge, 18 de juny, el cadet femení i els dos equips veterans (femení i masculí) del Club de Rem Santa Cristina s’han desplaçat a les terres de l’Ebre per disputar la 2a regata de la XX Lliga Catalana de Llagut 2023. Al Riu de Baix de Flix, just davant de la seu del Club Nàutic d’aquest municipi, organitzador de la prova, ens hem trobat amb la resta de clubs (en total, 17), que han convocat 47 equips.

El dia es va despertar amb la mateixa tònica que l’anterior, amb el cel ben tapat i l’aparició de les primeres gotes de bon matí. Tot i això, diverses embarcacions de les veteranes femenines van salpar per escalfar a l’aigua, però la presència de llamps al cel flixenc va fer que el Comitè de Regates decidís suspendre el certamen temporalment. Una hora llarga després, a quarts d’onze, es va iniciar finalment la competició amb la disputa de la primera cronometrada i l’anunci que se suprimien les eliminatòries amb mànegues de fins a quatre equips i les finals C, amb l’objectiu de recuperar el temps perdut.

Les nostres veteranes van inaugurar la jornada amb una cinquena posició en la seva cronometrada, però una revisió posterior dels temps va regularitzar la classificació i es van ressituar en el quart lloc. Aquest reajustament comportava que poguessin disputar la final A, juntament amb Rem Arenys, Rem Premià i A.E. Llop de Mar. Aquesta bona notícia i les ganes de demostrar que el discret resultat assolit a la regata de Santa Cristina només va ser producte d’un mal moment, van ser els elements necessaris per generar l’empenta definitiva i confirmar, amb autoritat, la creixent evolució que l’equip ha anat demostrant a cada jornada. El resultat assolit va ser contundent: es van imposar còmodament a les seves rivals, com a conseqüència d’una gran regata (de les que fan afició) en la qual van creuar la boia d’arribada en la primera posició amb un temps de 5:53,60, convertint-se, d’aquesta manera, amb les flamants guanyadores de la segona regata de la Lliga catalana de llagut, seguides per Rem Arenys (6:01,50), Rem Premià (6:02,60) i A.E. Llop de Mar (6:04,90). Enhorabona, noies! Us ho mereixeu!

En el torn dels veterans masculins, amb una tripulació completada, aquest cop, amb un vogador del Rem Badalona (gràcies, Mario!) van acabar la cronometrada amb un temps de 5:35,20. Aquest registre significava classificar-se en la tretzena posició, la qual cosa els excloïa, una jornada més, de les mànegues finals, tot i que com ja hem dit, s’havia suprimit la final C. Aquest equip no està assolint bons resultats, però està treballant durament en els entrenaments i, tot i que encara no és suficient per escalar posicions a la classificació, està millorant els temps respecte a la temporada passada. En aquesta categoria es van situar en les primeres posicions, per aquest ordre, Vent d’Estrop de Cambrils (5:23,50), Rem Arenys (5:30,80) i Xino Xano Deltebre (5:31,00).

Deixem per al final les cadets atès que, a causa de l’ajustament dels horaris en el calendari, van disputar directament els 500 metres de la mànega final amb la següent classificació: en primera posició Vent d’Estrop Cambrils (3:02,60), a continuació, amb el reforç d’una nena de Rem Pescadors (gràcies, Rosa!) Rem Santa Cristina (3:08,50), en tercer lloc Rem Pescadors (3:10,10) i va tancar la classificació Rem Badalona (3:11,20). Un molt bon resultat, doncs, per a les nostres joves vogadores.

D’aquesta manera finalitzava una jornada més de la Lliga catalana de llagut i ara la competició continuarà el diumenge 2 de juliol, quan es durà a terme la tercera regata a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar.

Fins llavors, cuideu-vos, molt i amunt el rems!

No Replies to "2a regata de la Lliga de llagut català, Flix, 18 de juny"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.