Campionat de Catalunya de batel, Castelldefels, 2 d’abril

La temporada d’enguany de batel ha culminat aquest diumenge, 2 d’abril, amb la disputa del Campionat de Catalunya, que s’ha dut a terme al Canal Olímpic de Castelldefels.

El Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb 4 equips (infantil mixt i els 3 femenins: cadets, sèniors i veteranes) que, sumats als 36 equips restants, han fet créixer la participació en aquest campionat fins a 40 equips de 9 clubs diferents.

Han encetat la jornada els infantils, que han acabat la seva mànega en la darrera posició, la qual cosa ha comportat que no es classifiquessin per a la final i han acabat, d’aquesta manera, la seva participació en el campionat. En aquesta categoria Vent d’Estrop Cambrils, Rem Premià i Rem Badalona han ocupat els llocs del podi.

En el torn de les cadets, les nostres vogadores tampoc s’han pogut classificar per la final, atès que també s’han classificat en la darrera posició d’entre les 5 embarcacions que hi han participat. En els 3 primers llocs d’aquesta categoria s’hi han situat, per aquest ordre, Vent d’Estrop Cambrils, Rem Badalona i CN Flix.

Com podem observar, les tripulacions dels més petits no es situen en les primeres posicions, però més enllà dels resultats estrictament esportius volem remarcar la constància i la il·lusió per aprendre de les nenes i nens de l’escola del club que, gràcies a la dedicació de la Sílvia i l’Arnau, van progressant en el rem alhora que es fan grans.

Les sèniors s’han situat en la 6a posició d’entre les 7 participants en la mànega cronometrada classificant-se, d’aquesta manera, per a la final B, la qual han finalitzat en la darrera posició. Amb aquest resultat, aquesta tripulació encara en construcció, han acabat el campionat en el 7è lloc de la classificació final.

I deixem per al final les veteranes femenines que, en una temporada amb una progressió significativa, han aconseguit el 2n millor temps (5:19,40) de les 7 participants, a molt poca distància de les primeres classificades (Xino Xano Deltebre amb un temps de 5:17,70) i aquest fantàstic registre les ha catapultat a la final A. A la mànega definitiva, les nostres vetes (5:12,80) no han pogut superar a les deltebrenques (5:10,80), que s’han proclamat campiones, però han assolit una fantàstica segona posició, que les ha fet mereixedores de la medalla de plata. Enhorabona, noies! En aquesta categoria, el podi s’ha completat amb la 3a posició per al Rem Badalona, amb un temps de 5:13,40.

Un cop conclosa la temporada de batel, la competició continuarà ara amb la 5a, i darrera, regata de la Lliga de llaüt mediterrani que es disputarà el proper diumenge 16 d’abril, un cop més, al Canal Olímpic de Castelldefels.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

No Replies to "Campionat de Catalunya de batel, Castelldefels, 2 d'abril"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.