5a regata de llaüt mediterrani, Castelldefels, 16 d’abril

El Canal Olímpic de Castelldefels ha estat la seu, per tercera vegada aquesta temporada, d’una prova més de la competició de rem de banc fix, en aquest cas la cinquena, i darrera, regata de la III Lliga catalana de llaüt mediterrani. La instal·lació olímpica s’ha convertit, d’aquesta manera, en l’escenari en el qual tres dels quatre equips del Club de Rem Santa Cristina que han competit enguany en aquesta disciplina han pujat al podi per recollir les medalles que reconeixen l’esforç i dedicació d’aquestes tripulacions.

La jornada va començar molt bé gràcies al bon resultat obtingut pel cadet femení, que pel fet d’haver aconseguit el tercer millor temps dels quatre equips participants, es va classificar per a la mànega final, que van acabar en tercera posició (03:45,90), per darrera de Vent d’Estrop (03:34,30) i Rem Badalona (03:43,60). Amb aquest desenllaç, l’equip de les més petites de Santa Cristina obtenien el segon lloc de la classificació general de la Lliga amb 73 punts, a només un punt de les campiones, el Rem Badalona (74 punts). En aquesta categoria va completar el podi, en tercer lloc i 55 punts, un altre equip lloretenc, Rem Pescadors.

En el torn de les veteranes, l’equip va confirmar la seva progressió aquesta temporada amb l’obtenció del segon millor temps (el mateix que Rem Mataró) d’entre les 12 tripulacions participants i aquest registre les catapultava, un cop més, a la final A. Les mataronines es van imposar, per només 6 dècimes (03:20,30), a les nostres vetes (03:20,90) a la final, en una mànega en la qual les líders de la categoria, Xon’s Empuriabrava, van acabar en tercer lloc. Amb aquest resultat, i gràcies sobretot a la victòria en la darrera regata de Canyelles, l’equip veterà femení del Rem Santa Cristina ha finalitzat la Lliga en la segona posició amb 85 punts, un punt per sobre del tercer classificat, Rem Mataró (84 punts) en una classificació final que ha encapçalat Xon’s Empuriabrava, amb 96 punts.

L’equip veterà masculí, aquest cop també amb la tripulació titular, van mostrar uns evidents signes de millora, la qual cosa es va traduir en el vuitè millor registre dels 10 participants i evitaven, d’aquesta manera, l’exclusió de les mànegues finals. A la final C van creuar la boia d’arribada en la darrera posició, però per primer cop aquesta temporada, van competir de tu a tu amb els seus rivals i van aconseguir, amb un temps de 03:20,30, estar una mica més a prop de RCN Tarragona (03:15,30) i Nàutic Flix (03:17,20) que en regates anteriors. En aquesta categoria es van imposar Xino Xano Deltebre, Rem Badalona i Vent d’Estrop Cambrils, els equips que, amb el mateix ordre, han ocupat els 3 primers llocs del podi de la Lliga amb 98, 96 i 90 punts, respectivament.

L’absolut masculí va arribar al Canal Olímpic amb l’oportunitat de proclamar-se campions de la Lliga i no va fallar. En la mànega eliminatòria, que van disputar amb Rem Badalona, van assolir el segon millor temps dels 8 participants i, en canvi, els badalonins, classificats a la Lliga en segona posició, van quedar exclosos de la gran final per 4 dècimes. A la final A, els nostres sèniors (06:24,30) no van poder superar a Vent d’Estrop Cambrils (06:23,40), però després de tres victòries i un segon lloc a les regates anteriors, obtenien la suma total de 98 punts, que els proclama com l’equip més regular del rem català d’aquesta categoria, seguits de Rem Badalona (92 punts) i Rem Mataró (90 punts).

El Club de Rem Santa Cristina tornava cap a casa, doncs, amb una molt bona sensació per la feina ben feta i amb l’orgull d’haver aconseguit fer pujar al podi a tres dels seus equips: dues segones posicions per a les cadets i per a les veteranes i una Lliga més per als absoluts. Enhorabona a totes i a tots!!!!

Un cop finalitzada la III Lliga catalana de llaüt mediterrani, la temporada continuarà ara el diumenge 7 de maig amb la disputa del Campionat de Catalunya de la mateixa disciplina, en una seu encara per confirmar.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

Cadet femení – Foto: Igor Diez
Veterà femení – Foto: Igor Diez
Veterà masculí – Foto: Igor Diez
Absolut masculí – Foto: Igor Diez

Cadets: segona posició a la Lliga catalana
Veteranes: segona posició a la Lliga catalana
Sènior masculí: CAMPIONS de la Lliga catalana de llaüt mediterrani 2023
C A M P I O N S

No Replies to "5a regata de llaüt mediterrani, Castelldefels, 16 d'abril"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.