4a regata de batel i llaüt, Cala Canyelles, 25 i 26 de març

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de març, ha continuat la competició de rem de banc fix en un escenari inèdit, la Cala Canyelles, on el Club de Rem Hotelers hi ha organitzat, per primera vegada, dues jornades de les lligues que s’estan disputant actualment: la 4a regata de batel, el dissabte, i la 4a regata de llaüt mediterrani, el diumenge.

La jornada de batel, en la qual hi van participar 30 equips de 8 clubs diferents, va començar puntualment a les 10 del matí en unes molt bones condicions climatològiques, però que es van anar complicant en el transcurs del matí. El Club de Rem Santa Cristina hi va prendre part amb l’equip infantil, que es va situar per darrera dels seus 3 rivals, amb un temps de 06:47.6, l’equip cadet femení, que també es va situar per darrera dels seus 4 rivals, amb un temps de 10:11.1, l’equip veterà femení, que per només 8 dècimes (5:31,6) no va assolir la primera posició (que va ocupar Xino Xano Deltebre, amb 5:30,8) i l’equip sènior femení que, en un moment en el qual l’estat de la mar complicava molt el transcurs de la regata (2 equips van abandonar), van aconseguir finalitzar-la amb 15:44.1, tot i situar-se en la darrera posició dels 4 equips que la van completar.

Amb aquests resultats, després de les 4 regates (Flix, Deltebre, Badalona i Canyelles) que han conformat la III Lliga catalana de batel d’enguany, els resultats finals dels equips de Santa Cristina són els següents: l’infantil mixt ha assolit la 4a plaça (amb 55 punts), darrera de Vent d’Estrop Cambrils (77 punts), Rem Badalona (59 punts) i Rem Premià (56 punts) que, per aquest ordre, han aconseguit les primeres posicions. El cadet femení ha ocupat la 4a plaça (68 punts), en una categoria on han dominat Vent d’Estrop 1 (78 punts), Vent d’Estrop 2 (74 punts) i Rem Badalona 2 (71 punts). El sènior femení ha acabat la lliga en la 4a posició amb 63 punts, darrera de Rem Mataró (78 punts), Rem Badalona (73 punts) i Vent d’Estrop (66 punts) que, per aquest ordre, han ocupat el podi final. I en darrer lloc, citarem al veterà femení, que amb el bon paper de la regata de Canyelles confirmaven una fantàstica 3a posició final i, per tant, van aconseguir pujar al podi (73 punts), juntament amb Xino Xano Deltebre 1 (80 punts) i Rem Badalona (75 punts).

Quant a la jornada de llaüt mediterrani de diumenge, en la qual hi van participar 34 equips de 15 clubs, l’estat de la mar a primera hora del matí feia preveure complicacions per al desenvolupament normal de la competició, però en canvi, al contrari que el dia anterior, va anar millorant amb el transcurs del matí. El Club de Rem Santa Cristina hi va prendre part amb els equips cadet i veterà femenins, i l’absolut i veterà masculins. Van encetar la diada les veteranes femenines que, pel fet d’obtenir el 4t millor temps de les 3 mànegues cronometrades, es classificava directament per a la final A, que van guanyar brillantment amb un temps de 3:40,80 imposant-se, d’aquesta manera, a Xon’s Empuriabrava (3:43,50), Rem Badalona (3:48,10) i Rem Premià (3:51,00). Aquest resultat confirma la progressió de l’equip i el deixa, a falta d’una jornada de la Lliga que continua dominant Xon’s (78 punts), en la segona posició (amb 66 punts), després de desfer, amb aquesta victòria, el quàdruple empat que constava fins aleshores en la 3a posició.

En el torn dels veterans masculins, aquesta tripulació va registrar el pitjor temps dels 10 participants, posició que van confirmar en la final C, després de veure’s superats per Panteres Grogues. Era el primer cop que competien els 8 titulars de l’equip aquesta temporada, però tot i així, els resultats no els van acompanyar. El cadet femení del nostre club, un equip en construcció que es va consolidant, va creuar la boia d’arribada dels 700 mts darrera dels seus 2 rivals, amb un temps de 4:39,20. I la cirereta del pastís de la jornada, juntament amb la victòria del veterà femení, va anar a càrrec de l’absolut masculí, que després de classificar-se per a la final A amb un sorprenent 4t millor temps, més tard es va imposar clarament als seus rivals en la mànega definitiva amb un temps de 6:56,30, a força distància dels següents classificats: Rem Badalona (7:11,10), Vent d’Estrop Cambrils (7:20,40) i Rem Mataró (7:25,90) aconseguint, d’aquesta manera, la primera bandera que el club organitzador de la prova, Rem Hotelers, va lliurar als guanyadors i eixamplant, amb aquest cop d’autoritat, la distància (ja son 4 punts) sobre el segon classificat a la Lliga, el Rem Badalona.

Després d’aquesta jornada, la competició continuarà el diumenge 2 d’abril, amb el Campionat de Catalunya de batel, que es durà a terme al Canal Olímpic de Castelldefels.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

Foto: @photosportcambrils

No Replies to "4a regata de batel i llaüt, Cala Canyelles, 25 i 26 de març"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.