3a regata de batel a Badalona i 3a regata de llaüt a Castelldefels, 11 i 12 de març

La competició de rem de banc fix ha continuat aquest cap de setmana amb la disputa, el dissabte 11 de març a Badalona, de la 3a regata de la Lliga de batel (Memorial Marc Iborra) i el diumenge 12 de març, al Canal Olímpic de Castelldefels, de la 3a regata de la Lliga de llaüt mediterrani.

El club de rem Santa Cristina hi ha participat amb 4 equips femenins de batel (infantil, cadet, sènior i veterà) i amb 4 equips de llaüt (cadet femení, veterà femení, veterà masculí i absolut masculí).

La jornada de dissabte va començar a les 14 hores i els resultats de les nostres tripulacions van ser els següents: les infantils van assolir, després d’invertir 7:20.3 en completar els 1.000 metres, la 3a posició (de 3 participants), les cadets van vogar els 1.500 metres en 09:52.8 i es van situar en la 3a posició (de 6 participants), les veteranes, amb un temps de 05:38.4, van aconseguir el 3r lloc d’entre els 5 equips que hi van participar i, finalment, les sèniors van vogar els 2.000 metres en 11:33.3 assolint, d’aquesta manera, la 6a posició en una categoria en la qual hi van participar 7 equips. Amb aquestes classificacions, i després de sumar les puntuacions, el Rem Santa Cristina va ser mereixedor del 3r lloc a nivell de club.

La jornada de diumenge es va dur a terme sota un sol pràcticament estiuenc i els resultats dels nostres equips son els que es detallen a continuació: el veterà femení es va imposar en els 700 metres de la final C, després de classificar-se en la 7a posició en la mànega prèvia, amb un magnífic temps de 3:18.3, el 2n millor registre de totes les finals, només superat per Xon’s Empuriabrava (3:16.6), la qual cosa confirma la ferma progressió d’aquest equip, que es situa (empatat amb 3 equips més) en la 3a posició de la classificació general de la Lliga. El veterà masculí va disputar, i guanyar, la final D contra Panteres Grogues assolint, d’aquesta manera, el 10è lloc (3:24.8) dels 11 participants d’aquesta categoria, després de classificar-se en la mateixa posició en l’eliminatòria. El cadet femení, en la mànega que van disputar juntament amb Rem Badalona i Rem Pescadors, van completar els 700 metres en 3:53,7, just per darrere d’aquestes 2 tripulacions. L’absolut masculí, despès d’aconseguir el millor temps de les 7 tripulacions a les regates classificatòries (6:27,6) i amb una demostració de força i superioritat, van avantatjar àmpliament als seus rivals en la gran final de manera que, amb un temps de 6:21.4, van deixar enrere a Rem Mataró i Rem Badalona, que van creuar la boia d’arribada dels 1.400 metres en 2a i 3a posició, respectivament. Aquest resultat els permet situar-se a 3 punts de distància del seu gran rival, Rem Badalona, i continuar liderant la Lliga a falta de 2 regates.

Després d’aquesta jornada, la competició continuarà el cap de setmana del 25 i 26 de març, amb la 4a regata de batel, dissabte, i la 4a regata de llaüt, diumenge, que es durà a terme en un escenari inèdit, la platja de Cala Canyelles, i que organitzarà el Club de Rem Hotelers de Lloret de Mar.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

No Replies to "3a regata de batel a Badalona i 3a regata de llaüt a Castelldefels, 11 i 12 de març"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.