Promoció de batel i 3a regata llarga distància de llagut, 26 i 27 de novembre

Aquest cap de setmana (26 i 27 de novembre) el nostre club ha participat en les dues cites que han coincidit en el calendari de rem de banc fix. La primera s’ha dut a terme dissabte al port de Badalona i ha consistit en una jornada de promoció de batel (Memorial Manu Perelló), que té com a finalitat el foment del rem entre els més petits. Per una altra banda, diumenge ha tingut lloc a Arenys de Mar la tercera i darrera regata de la lliga de llarga distància de llagut.

En les regates de batel de dissabte, que van començar a partir de les 15h, hi han competit les nenes i nens de les escoles de rem de diferents clubs de Catalunya. Els equips aleví, infantil i cadet del club de rem Santa Cristina hi van participar i, d’aquesta manera, s’han estrenat amb aquesta embarcació i han pogut començar a tastar les sensacions de la competició. Aquest certamen es considera l’avantsala de la lliga de batel, que es disputarà entre els mesos de gener i abril de 2023.

Pel que fa al diumenge, s’ha disputat, a la platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar, la regata que ha donat per finalitzada la lliga de llarga distància de llagut català, en la qual hi ha participat l’equip veterà femení. A les 9,30h del matí s’ha donat el tret de sortida per recórrer els 4.000 metres dels que constava la prova i les nostres vetes han registrat un temps de 22:45,13 al final de la mànega. Aquest temps les ha situat en el 8è lloc de la classificació (de 13 participants), la qual cosa significa que han millorat una posició respecte a l’anterior regata a Sant Feliu, on es van situar novenes. En la classificació final de la lliga, tot i haver disputat només dues regates (no van assistir a la primera d’Amposta), han assolit la 10a posició final, amb 25 punts. Els 3 primers equips d’aquesta categoria han estat, per aquest ordre, Natació Badalona (58 punts), Rem Arenys (57 punts) i Nàutic Balís (56 punts).

Ara ve un període descans en la competició, que es reprendrà el mes de gener de l’any que ve. Mentrestant, els equips continuaran entrenant per afrontar les lligues de batel, llaüt mediterrani i llagut català que es disputaran durant el 2023, així com els campionats de Catalunya de les diferents modalitats.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

L’equip infantil al Port de Badalona
L’equip de cadets a la promoció de batel
Veteranes a l’aigua


No Replies to "Promoció de batel i 3a regata llarga distància de llagut, 26 i 27 de novembre"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.