2a regata de llarga distància de llagut, Sant Feliu de Guíxols, 13 de novembre

La temporada d’hivern de rem d’enguany va començar el passat diumenge 30 d’octubre amb la 1a regata de la lliga de llarga distància de llagut català, que es va dur a terme a Amposta, i en la qual el nostre club no hi va participar. La competició ha continuat aquest diumenge, 13 de novembre, amb la disputa de la 2a regata d’aquesta modalitat a la localitat veïna de Sant Feliu de Guíxols i en aquesta ocasió el Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb els dos equips veterans: el femení i el masculí.

El club local Llop de Mar ha estat un gran amfitrió i ha organitzat l’esdeveniment de forma impecable. Ha estat una cita molt vistosa i cal destacar que, apart dels més de 300 esportistes de 15 clubs diferents que hi competien, hi ha hagut una bona afluència de públic que, des del passeig de mar, observava amb interès el desenvolupament de les diferents proves.

Deu minuts més tard del que estava previst, a les 9,40h, les veteranes femenines han encetat la jornada, i han començat a vogar els 4.160 metres que conformaven el camp de regates, en aquesta ocasió en forma de “L”. El seu resultat ha estat prou bo i, tot i registrar el 8è millor temps, un cop aplicat el hàndicap ha resultat ser de 26:15.0 Amb aquest registre han assolit la 9a posició final d’entre els 11 equips participants.

Per la seva banda, en el torn del veterà masculí, a causa d’una baixa d’última hora d’un membre de l’equip, s’ha completat la tripulació amb un integrant més jove, que no assolia l’edat mínima per a participar en aquesta categoria i, per aquest motiu, han quedat desqualificats i han ocupat la darrera posició dels 12 equips participants, amb un temps (sense hàndicap) de 26:11.8

Els resultats d’ambdós equips han estat discrets, però cal valorar molt positivament la seva participació. Ambdues tripulacions es van incorporar de nou als entrenaments fa menys de 2 mesos i aquesta regata ha estat tot just la primera oportunitat per a tastar la competició de la temporada 2022/23.

La lliga de llarga distància de llagut català finalitzarà amb la tercera i darrera regata, el 27 de novembre, a Arenys de Mar.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

Foto: Josep Homs
Foto: Josep Homs
Foto: Sara Llorens
Foto: Josep Homs

No Replies to "2a regata de llarga distància de llagut, Sant Feliu de Guíxols, 13 de novembre"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.