3a regata de llagut català, Flix, 3 de juliol

Aquest diumenge, 3 de juliol, el Club de Rem Santa Cristina s’ha desplaçat a les terres de l’Ebre per disputar la 3a regata de la XIX Lliga Catalana de Llagut 2022. Al Riu de Baix de Flix, just davant de la seu del Club Nàutic d’aquest municipi, organitzador de la prova, ens hem trobat amb la resta de clubs (en total, 19), que han convocat 48 equips, dels quals 28 són de la categoria de veteranes i veterans (dada que ens ha de dur a reflexionar sobre el futur del rem català).

En aquesta ocasió, diversos motius han comportat que, per primera vegada, el nostre club presentés només un equip a competició: el veterà femení. En referència als resultats, aquesta tripulació va assolir, sota la intensa calor que va caracteritzar tota la jornada, un magnífic 5è millor temps (05:19,22) a la mànega cronometrada, la qual cosa va significar que la final A s’escapés per només 1 segon. Aquesta circumstància, que és l’exemple de la gran igualtat que predomina en aquesta categoria, va suposar, però, la classificació per a la final B, en la qual van creuar la boia d’arribada en la 4a posició obtenint, d’aquesta manera, la 8a posició a la general. En aquesta categoria, Rem Cambrils, RCN Tarragona i Vent d’Estrop van ocupar, per aquest ordre, les 3 primeres posicions.

Les nostres veteranes han obtingut la 8a posició a les 3 regates en les que han participat i amb aquests resultats han aconseguit, fins a la data, 39 punts (13 a cada prova), que les situa en la 7a posició de la classificació de la Lliga, amb 1 punt més que el 8è classificat, Rem Premià, i a 4 punts del 5è, Natació Badalona.

La posició final es decidirà el diumenge 17 de juliol, amb la 4a i darrera regata de la Lliga catalana de llagut 2022, que es durà a terme a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar.

Fins llavors, cuideu-vos molt i amunt el rems!

No Replies to "3a regata de llagut català, Flix, 3 de juliol"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.