2a regata de llagut català, Cambrils, 19 de juny

La segona regata de la XIX Lliga catalana de llagut s’ha dut a terme, aquest diumenge 19 de juny, a la platja Regueral de Cambrils. Els nostres companys de Vent d’Estrop han organitzat brillantment, un any més, una prova del calendari de rem, però enguany l’estat de la mar no ha acompanyat i ha estat una de les jornades més “mogudes” que es recorden últimament. L’onatge va complicar molt les maniobres que  les tripulacions havien d’efectuar per a embarcar i desembarcar, a l’hora que uns quants rems i un timó es van trencar per diferents motius, com ara col·lisions amb altres equips o bé clavats a la sorra.

El Club de Rem Sant Cristina hi va participar amb les dues tripulacions veteranes, la femenina i la masculina. Van obrir la jornada, mitja hora tard respecte a l’horari previst, els nostres vetes amb la mànega cronometrada en la qual, amb l’ajuda de 3 vogadors cambrilencs (moltes gràcies, Vent d’Estrop!), van obtenir un registre que els va excloure, una jornada més, de les regates finals. El 13è millor temps (de 14 participants) no és el resultat que esperaven, però cal tenir en compte que no van poder presentar l’equip complet, com a conseqüència de diversos factors que estan complicant força la temporada als veterans del club. En aquesta categoria continuen dominant Rem Badalona, Vent d’Estrop i Rem Arenys que van ocupar, per aquest ordre, les 3 primeres posicions.

En canvi, les representants femenines de la categoria de veteranes van confirmar la seva progressió amb un magnífica 6a posició (de 15 participants) a la eliminatòria que les catapultava directament a la final B. Aquest resultat és el premi a la constància i dedicació que l’equip inverteix en cada entrenament però que, en canvi, no es va traduir de la mateixa manera a la mànega final, en la qual es van enfonsar i van creuar la boia d’arribada en la darrera posició. No tenim cap dubte que l’equip es refarà i que les bones sensacions de la cronometrada prevaldran en el seu pensament en les properes regates. En aquesta categoria, molt igualada com ja hem comentat en diverses ocasions, RCN Tarragona, Vent d’Estrop i Rem Cambrils van ocupar, per aquest ordre, les 3 primeres posicions.

Un cop recollit tot el material, i amb la embarcació carregada al flamant nou remolc que la transporta, vam tornar cap a Lloret de Mar amb el ferm propòsit d’analitzar els resultats i treballar de valent per millorar-los. Encara queden dues regates, a Flix el 3 de juliol i a Sa Caleta 14 dies més tard, i fins aleshores les tripulacions invertiran el temps en polir la seva tècnica i intentar acabar, així, la Lliga amb els millors resultats possibles.

Fins a la propera crònica, doncs, cuideu-vos molt i amunt els rems!

Veterà femení
Veterà masculí

No Replies to "2a regata de llagut català, Cambrils, 19 de juny"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.