3a regata de llagut, Flix

Aquest diumenge, 4 equips del Club de Rem Santa Cristina (juvenil, absolut masculí, veterà femení i veterà masculí) s’han desplaçat a les terres de l’Ebre per disputar la 3a regata de la Lliga Catalana de Llagut 2021. Al Riu de Baix de Flix, just davant de la seu del Club Nàutic d’aquest municipi, organitzador de la prova, ens hem trobat amb la resta de clubs (en total, 18), que han convocat 44 equips.

El veterà masculí ha disputat la seva mànega cronometrada en un ambient on ja començava a dominar la calor que ha caracteritzat tota la jornada, i en la qual els nostres vogadors han obtingut el 9è registre d’entre els 10 participants. Aquest temps en la prèvia els ha relegat, una setmana més, a la final C, que han disputat juntament amb Xon’s Empuriabrava, convertint-se així en una final gironina. La regata l’ha guanyat el nostre equip i han obtingut, d’aquesta manera, el 9è lloc final.

Seguidament, les vogadores veteranes del nostre Club han fet una bona regata a la classificatòria: han obtingut el 7è millor temps (de 10 participants) i s’han classificat així per disputar la final B. A la regata final, però, han creuat la boia d’arribada en la darrera posició, per darrera d’ A.V. Torredembarra, C.R. Mataró i C.R. Arenys, que han obtingut les primeres places de la mànega per aquest ordre. En conseqüència, doncs, s’han classificat en la 8a posició final.

En el torn dels juvenils, les nostres noies i nois aquest cop han guanyat als seus rivals en el duel que estan duent a terme durant tota la temporada amb C.R. Badalona i Vent d’Estrop de Cambrils: els badalonins van guanyar la primera regata, els cambrilencs la segona, i aquí, a Flix, s’ha imposat el Santa Cristina. La nostra tripulació s’ha situat en la primera posició de la classificació, tant a la mànega cronometrada (per poc més d’un segon) com a la final (per una diferència de més de 8 segons), per davant de Cambrils, tot i que cal destacar que el C.R. Badalona aquest cop ha participat fora de competició, a causa d’una alienació indeguda i, per tant, no ha puntuat.

I el nostres absoluts masculins, tot i que sembla que no tenen rivals aquest any, no han afluixat i han assolit la victòria tant a la cronometrada, amb un temps de 07:30,46, quasi 10 segons menys que el segon classificat, Vent d’Estrop de Cambrils, com a la final (07:28,16), en la qual han arribat 6 segons abans que els mateixos adversaris. Ens fa una especial il·lusió apuntar que en el dia d’avui ha debutat en aquesta categoria un altre juvenil format a l’escola del Club i així, després de l’Arnau a Badalona, ara hi ha participat l’Oriol (Enhorabona!).

La competició continuarà el diumenge 18 de juliol, en un emplaçament que inicialment era Mataró, però que, a dia d’avui, encara està per decidir. En tot cas, manca per disputar la 4a, i darrera, regata de la Lliga.

Fins llavors, cuideu-vos molt i amunt el rems!


No Replies to "3a regata de llagut, Flix"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.