2a regata de llagut, Badalona

Amb unes previsions meteorològiques que pronosticaven fortes tempestes durant el matí d’aquest diumenge, i que finalment s’han traduït en quatre gotes mal comptades primer, ullades de sol després i, finalment, un calorós dia d’estiu, s’ha dut a terme al Port de Badalona, la 2a regata de la Lliga catalana de llagut.

Aquest cop el nostre club ha inscrit una tripulació més de les habituals d’aquesta temporada (juvenil, absolut masculí, veteranes i veterans), els infantils, que han debutat en aquesta jornada (un esdeveniment que ens fa una especial il·lusió) i, per tant, han estat 5 els equips de Santa Cristina que hi han participat.

Els nostres veterans han registrat, a la mànega cronometrada, el 10è millor temps (de 13 participants) i s’han classificat així per la final C, que han guanyat amb certa solvència, deixant enrere a C.N. El Balís, Rem Badalona B i R.C.M. Barcelona.

En el torn de les veteranes, a la crono han assolit el 9è millor temps (de 12 participants), també s’han classificat per la final C i també l’han guanyat amb certa solvència, deixant enrere a Vogadors de Calafell, C.R. Premià A i C.N. el Balís.

Aquestes dues tripulacions, com veieu, estan seguint una trajectòria força comparable i la veritat és que ambdues han millorat respecte a la primera jornada a Cambrils. Esperem que aquestes bones sensacions es vagin consolidant i puguin anar escalant posicions en aquesta tant disputada categoria.

Els juvenils del nostre club, en un grup amb una participació molt minsa (només 3 tripulacions), han aconseguit la segona posició a la cronometrada, per davant de Vogadors de Cambrils, però per darrera de Rem Badalona. A la mànega final però, no els han pogut superar i han creuat la boia d’arribada en la darrera posició.

Els sèniors, com sembla que serà la tònica habitual aquesta temporada, continuen imposant el seu frenètic ritme i aconsegueixen més de 12 segons de diferència respecte al segon classificat (Vogadors de Cambrils) a la mànega cronometrada i quasi 16 segons a la final, al mateix equip. Molt haurien de canviar les coses en les dues jornades que manquen per finalitzar la lliga perquè no s’enduguin un altre títol aquesta temporada.

Com ja hem dit a l’inici de la crònica, volem recordar que els infantils s’han estrenat avui i han competit a la final de la seva categoria, juntament amb Vogadors de Cambrils i C.N. Flix. Enhorabona pel debut, nenes i nens que sereu el futur del rem lloretenc!

La competició continuarà el diumenge 4 de juliol, ara al riu Ebre al seu pas per Flix, amb la disputa de la 3a regata de la Lliga. Fins llavors, cuideu-vos molt i amunt el rems!


No Replies to "2a regata de llagut, Badalona"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.