1a regata Llaüt, Castelldefels

En un diumenge amb un temps molt variable (la pluja i el vent de primera hora ha evolucionat a un dia completament assolellat al final de la jornada), 4 equips del Club hem tornat al Canal Olímpic de Castelldefels, ara per disputar la I regata de llaüt mediterrani de 2021.

Després de superar els controls d’accés al recinte, amb presa de temperatura i lliurament de la declaració responsable corresponent, les nostres tripulacions ja estaven a punt de competir en les distàncies de 700 metres per als equips veterans i 1.400 metres per al juvenil i l’absolut.

Com és habitual, els vogadors veterans han encetat la jornada i a la seva primera eliminatòria han aturat el cronòmetre a 3:22:80. Aquest registre, tot i situar-los a la darrera posició de la seva mànega, ha resultat ser un temps suficient per classificar-se per la Final B i evitar així la eliminació directa. A l’hora de la veritat, a la regata final, ho han donat tot i han aconseguit una merescuda victòria, superant a les dues embarcacions rivals: Xon’s Empuriabrava i Nàutic Tarragona, aconseguint així la 4a posició final (de 8 participants).

A continuació han competit les veteranes. A la eliminatòria s’han situat a la darrera posició (03:38,33) però, de la mateixa manera que els veterans, ha estat suficient per classificar-se per la Final B i evitar també la eliminació. La regata definitiva ha estat molt ajustada i la prova és que a la mànega final els 3 bots participants han creuat la boia d’arribada en poc mes d’un segon i les nostres vogadores han aconseguit la 6a posició final (de 7 participants).

Les nenes i nens de l’escola, que competeixen a la categoria juvenil masculí (tot i que els 3 equips que hi participen estan conformats per una tripulació mixta)  han disputat la final directament. El seu resultat ha estat molt bo, aconseguint el segon millor temps (07:20,21), per davant de Vent d’Estrop de Cambrils (07:25,11), però per darrera de Rem Badalona (07:08,01).

I finalment, l’equip sènior masculí que, amb els ulls posats ja al proper Campionat d’Espanya a finals del mes de maig, s’han desmarcat àmpliament de la resta d’equips i han obtingut còmodament uns molt bons registres: 6:20,00 a la eliminatòria i 6:24,46 a la final, molt per davant dels seus rivals directes, el C.N Flix (06:42,51) i Rem Badalona (06:59,20), que es va saltar la boia en un gir.

La propera cita serà a l’estany de Banyoles, el 9 de maig, al Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani.

Fins aleshores, cuideu-vos molt i amunt el rems!

No Replies to "1a regata Llaüt, Castelldefels"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.