Campionat Catalunya batel

En el primer dia del nou horari d’estiu i amb un temps completament primaveral s’ha dut a terme aquest passat diumenge, seguint el calendari previst, el Campionat de Catalunya de batel. El nostre club es va desplaçar al Canal Olímpic de Castelldefels amb 4 equips de 3 categories: veterà femení (1), sènior femení (1) i sènior masculí (2).

Tot i les mesures sanitàries imposades per combatre la pandèmia, tals com la supressió de la reunió de delegats, l’estricte control a l’entrada del recinte, el manteniment de la distància de seguretat reglamentària i l’ús obligatori de la mascareta en tot moment, la jornada es va desenvolupar amb una certa normalitat a la qual ens haurem d’anar acostumant.

A les 9 hores van començar les primeres eliminatòries i les nostres sèniors van aconseguir el tercer millor temps de les cinc tripulacions participants, posició que van mantenir a la mànega final en la qual, amb un registre d’ 11:50,88, es van situar just darrera de les embarcacions del Club Rem Badalona A i B. Amb aquest resultat van aconseguir la medalla de bronze del Campionat.

En el torn dels absoluts masculins, la tripulació A va finalitzar la seva mànega eliminatòria amb el millor registre, fet que els va catapultar directament a la final A i la tripulació B es va situar en la darrera posició de la seva, quedant relegats doncs a la final B. En les mànegues finals, en una disputadíssima regata, el nostre Club va assolir una merescuda medalla de plata en creuar la boia d’arribada a poc més d’un segon (09:38,89 vs 09:37,07) del C.N. Flix. L’embarcació B va assolir la tercera posició de la final de consolació que va guanyar l’altre club participant de Lloret, el Club Rem Hotelers.

Les veteranes femenines, amb molt poc entrenament previ, van fer un gran paper en la seva mànega final (no hi va haver eliminatòria) i van aconseguir el quart millor temps (06:02,22) d’entre les sis participants.

Un resultat molt positiu, doncs, per al nostre Club, que ha obtingut una medalla de plata (sènior masculí) i una de bronze (sènior femení). En el medaller final cal destacar les tres primeres posicions, ocupades per C.R. Badalona, C.N. Móra i C.N. Flix, respectivament.

La propera cita serà, o bé una regata, per confirmar, de llaüt mediterrani a Badalona el 25 d’abril, o bé el Campionat de Catalunya de llagut, el 9 de maig a l’Estany de Banyoles.

Fins aleshores, cuideu-vos molt i amunt el rems!

No Replies to "Campionat Catalunya batel"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.