2a Regata Llarga Distància, Arenys

La platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar ha acollit, aquest primer diumenge de desembre, la 2a regata de llarga distància de llagut català, amb la qual s’ha creuat l’equador de la competició, ja que aquesta Lliga només consta de 3 regates.

Els 13 clubs participants hi han desplaçat un total de 32 equips i el nostre, juntament amb el Rem Cambrils, són els únics que hi participen en les 4 categories que hi competeixen, i aquest fet és una molt bona notícia que cal remarcar.

En aquesta ocasió es tractava d’un camp de regates ben peculiar, que dibuixava un triangle i que sumava una distància d’uns 4.000 metres, aproximadament. Aquesta llargada era inferior a la que es va completar a Badalona i, tot i que les nostres tripulacions no hi estan acostumades, els resultats han estat força bons.

Han encetat la jornada els equips de la categoria veterà femení i les nostres representants han aconseguit el 7è millor temps (de 8 participants), superant àmpliament al Marítim de Barcelona. Els 3 primers classificats han estat, per aquest ordre, Rem Cambrils, Xon’s Empuriabrava (que han decidit repetir la mànega perquè han entès que un error en la senyalització en el camp de regates les havia perjudicat) i Rem Arenys.

Seguidament, els veterans masculins s’han sentit molt còmodes a l’aigua i aquestes bones sensacions s’han traduït en el 7è millor temps (de 10 participants), per davant de 3 equips que en la 1a regata els van superar: Rem Cambrils, Nàutic Tarragona i Marítim Barcelona i just darrera de Vogadors de Calafell. Els 3 primers classificats han estat, per aquest ordre, A.V. Torredembarra, Rem Badalona i Nàutic Premià.

Les integrants del sènior femení, demostrant que s’estan conjuntant bé, han assolit la 3a posició (de 6 participants), per davant de Vogadors de Cambrils, Rem Cambrils i Nàutic Badalona, i per darrera de Rem Mataró i Nàutic Premià. Cal destacar que l’equip que va guanyar la 1a regata, Rem Badalona, no ha participat a Arenys.

Ha tancat la competició, com sempre, l’absolut masculí i els nostres vogadors, tot i fer una bona regata, no han pogut registrar el millor temps (22:29,23) i el Rem Badalona els ha superat (22:15,54). El tercer lloc l’ha ocupat Vent d’Estrop Cambrils i han tancat la classificació Rem Mataró i Rem Cambrils. A la propera regata es decidirà el campió, presumiblement entre el nostre equip i el Rem Badalona, i el fet de vogar a casa pot ser un factor decisiu.

En general, ha estat una jornada satisfactòria per al nostre club, la qual cosa confirma que la bona planificació física d’enguany està aportant un bons resultats i que, si es continua treballant així, encara es poden millorar.

Aquesta competició de llarga distància finalitza amb la 3a i darrera regata el proper 15 de desembre, que organitzarà el nostre club a la platja de Santa Cristina i que permetrà plantar-nos a les festes de Nadal amb algun títol (confiem) a la butxaca.

Som-hi, Obreria!

No Replies to "2a Regata Llarga Distància, Arenys"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.