1a Regata Llarga Distància, Badalona

Aquest diumenge ha començat la temporada d’hivern de rem amb la 1a regata de llarga distància de llagut català que s’ha dut a terme al Port de Badalona. Aquesta nova competició de la Federació Catalana de Rem consta de només tres jornades i en aquesta, la primera, teníem moltes ganes de traslladar a l’aigua les bones sensacions que els nostres equips intuïen, fruit d’intensos entrenaments al gimnàs des de finals de setembre. Cal destacar el canvi que ha significat el fet de competir en el que havia de ser una distància inèdita, 4.000 metres, i que, al final, ha resultat ser misteriosament força més llarga.

De fet, ha estat un dia per estar molt contents, perquè el Club de Rem Santa Cristina s’ha pogut presentar a aquesta cita amb totes les categories que s’hi convocaven: veterà mixt (que ha remat en la mànega del veterà femení), veterà masculí, sènior femení i sènior masculí.

A les 9 del matí, en un ambient fred però assolellat, la tripulació del veterà mixt, que ha competit com a Santa Cristina B, ha finalitzat la llarga distància aturant el cronòmetre als 31:20,83, el setè millor de la mànega. Pel fet que el nostre club només ha desplaçat un llagut, aquest equip mixt, que hauria d’haver competit en la categoria masculina, ha remat a la mànega de les veteranes femenines, però el seu temps ha comptat a la sèrie del veterà masculí.

Així, l’equip que s’ha considerat Santa Cristina A ha competit en la seva categoria i ha registrat un temps de 30:53,73, lleugerament millor al dels companys/es de l’equip B. En la classificació final, encapçalada per Club Rem Badalona (28:05,62), A.V. Torredembarra (28:23,55) i C.N. Premià (28:28,53), el veterà masculí A s’ha situat en la 10a posició i el veterà mixt B en la 11a, tancant la classificació.

Seguidament ha estat el torn del sènior femení, un equip en construcció que ha debutat en aquesta regata i que ha completat la distància en 31:13,57, quedant just per darrera dels 3 primers classificats: C.R. Badalona (29:29,32), C.R. Mataró (30:05;19) i C.N. Premià (30:21;27), però per davant del C.R. Cambrils (34:08;55).

En el torn de l’esperat retorn del nostre absolut masculí, els nostres vogadors sèniors no han defraudat i han assolit el millor temps (27:35;31), molt per davant del segon classificat, el C.R. Badalona A (27:52;27) i el tercer, el C.R. Cambrils (28:49;74).

Amb aquests resultats tant dispars hem de tenir clar que els equips veterans no s’han de desanimar i han de continuar treballant en aquesta línia, el sènior femení necessitarà un període d’adaptació de les noves vogadores i el sènior masculí, tot i les noves incorporacions, ha recuperat, ja en la primera regata que ha disputat, els bons resultats habituals de la principal tripulació del club.

Aquesta competició de llarga distància continuarà amb la segona regata, l’1 de desembre a Arenys i la darrera, la que tancarà aquesta nova Lliga, el 15 de desembre a casa, a la platja de Santa Cristina.

Amunt, Obreria!, i molta força, que això no ha fet més que començar…

No Replies to "1a Regata Llarga Distància, Badalona"