4a Regata Lliga Catalana de llaguts, Mataró

La platja de Ponent de Mataró ha estat aquest diumenge, 14 de juliol, el nou escenari que ha triat el Rem Capgrossos per organitzar la 4a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut i fins allà s’han desplaçat 58 equips de 18 clubs diferents. El nostre club hi ha participat en 3 categories, com ja és habitual aquesta temporada d’estiu: cadet (amb 2 equips mixtos), veterà femení i veterà masculí.

EL veterà masculí, amb forces baixes (gràcies, Albert i Dani!), ha encetat la competició en un mar, tot i ser a primera hora del matí, força mogut. En la cronometrada han assolit el 9è millor registre (de 12 participants) i aquest temps ha significat que en aquesta jornada, igual que en la darrera a Flix, s’han hagut de conformar amb la final C. Per treure’s aquest regust amarg s’han confabulat per guanyar la mànega de la final i així ha estat: han creuat la boia d’arribada en la primera posició, tot i que el hàndicap els ha relegat a la posició immediatament posterior al C.N. Flix, que havia obtingut el segon lloc. Els nostres veterans hauran d’esforçar-se més a les dues regates que resten si volen assegurar-se la classificació a la zona mitjana de la taula i no caure a les darreres posicions de la Lliga. En aquesta categoria, la classificació de la final A ha estat, per aquest ordre: C.R. Badalona, A.V.B. Torredembarra i C.R. Arenys.

L’equip A de cadets mixtos ha arrasat en la seva categoria i ha superat als seus grans rivals, V.E. Cambrils, per més de 17 segons de diferència, mentre l’equip B ha caigut a la darrera posició. En la final, les distàncies s’han reduït a uns 8 segons, però les posicions han estat les mateixes que en la mànega cronometrada. Amb aquests resultats, l’equip A continua mantenint la primera posició a la classificació general, per només 1 punt, per davant de Cambrils. Serà molt emocionant comprovar com les nostres nenes i nens de l’escola lluitaran a les 2 regates que resten per mantenir aquesta posició. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a l’escola de rem de Cambrils per ajudar-nos completar el nostre equip B i a Rem Cambrils per la cessió del llagut. Així mateix, volem destacar la participació de la nostra vogadora Laia amb els juvenils del C.N. Badalona.

En el torn de les veteranes femenines, les nostres vetes han obtingut el 10è millor registre (de 13 participants) a la crono i aquest resultat les ha relegat, una jornada més, a la final C, en la qual han obtingut un merescut segon lloc, darrere de l’equip amfitrió. Les nostres vogadores es troben en una situació semblant a la dels seus companys masculins i també hauran d’esforçar-se a les dues darreres regates per intentar marxar de la part baixa de la classificació general. En aquesta categoria, la classificació de la final A ha estat, per aquest ordre: V.E. Cambrils, R.C.N. Tarragona i C.R. Xon’s Empuriabrava.

Diumenge que ve hi haurà descans i el següent, 28 de juliol, ens desplaçarem a una seu inèdita, Sant Antoni de Calonge, on es durà a terme la 5a i penúltima regata de la Lliga. Restarem atents als resultats dels nostres equips per comprovar com lluiten fins al final per aconseguir els seus reptes després d’aquesta pausa de 15 dies en la competició, que coincideixen amb la Festa Major de Lloret de Mar i unes diades molt esperades: el S’amorra Jove, el 21 de juliol, i el S’amorra amorra la diada de Santa Cristina, el 24 de juliol. Força Obreria!

No Replies to "4a Regata Lliga Catalana de llaguts, Mataró"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.