3a Regata Lliga Catalana de Llaguts, Flix

Aquest diumenge, 3 equips del nostre club (cadet, veterà femení i veterà masculí) s’han desplaçat a les terres de l’Ebre per disputar la 3a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut, convertint-se aquesta prova en la primera de la temporada d’estiu que es disputa al riu.

Al Riu de Baix de Flix, just davant de la seu del Club Nàutic d’aquest municipi, organitzador de la prova, ens hem trobat amb la resta de clubs (en total, 17) que han convocat 52 equips, tots ells amb moltes ganes de vogar a les aigües de l’Ebre. El club amfitrió s’ha volgut sumar a les iniciatives en suport als damnificats per l’incendi de la setmana passada i ha posat a disposició dels assistents una guardiola perquè al llarg del matí es poguessin recollir donatius per a la campanya #rebrotarem. Des d’aquestes línies volem donar el nostre suport als afectats.

El veterà masculí ha disputat la seva mànega cronometrada en un ambient on ja començava a dominar la calor que ha caracteritzat tota la jornada, en la qual els nostres vogadors han obtingut el pitjor registre dels 10 participants. Aquest temps en la prèvia els ha relegat a la final C, que no han pogut guanyar i han obtingut així el 10è lloc final. Aquest ha estat un mal resultat per a una tripulació que en les primeres regates de la competició havia aconseguit classificar-se per a la final B. Haurem d’esperar a la propera prova per confirmar que ha estat només una ensopegada, però hauran de treballar de valent aquesta setmana per obtenir un millor resultat. En aquesta categoria, els clubs que han obtingut les primeres posicions han estat, repetint l’ordre de la regata de Lloret, Rem Badalona, Vogadors de Cambrils i Rem Arenys.

En el torn dels integrants de l’escola de rem, en aquesta jornada han remat en un sol equip de cadet mixt, ja que pel fet que hi havia efectius de vacances i que vam cedir un nen per completar la tripulació del C.R. Badalona, no ha estat possible configurar els dos equips que competeixen habitualment. Tot i això, els més joves del club han confirmat els seus darrers bons resultats, guanyant tant en la cronometrada com en la final als seus grans rivals, el V.E. Vogadors de Cambrils. Sense cap mena de dubte, el club té un futur prometedor si aquestes nenes i nens continuen vogant plegats.

Les veteranes femenines, que fins a aquesta jornada estaven en les darreres posicions, avui han revifat i han millorat els seus resultats, obtenint el 9è millor registre (de 13 participants). Això ha significat que se’ls ha escapat la final B per només 23 dècimes, el temps que les ha separat del C.N. Premià. A la final C han obtingut la tercera posició, situant-se així en el 11è lloc final. Esperem que en la propera regata aquest equip confiï més en les seves possibilitats i continuï en el sentit ascendent. En aquesta categoria, els clubs que han obtingut les primeres posicions han estat, repetint també l’ordre de la regata de Lloret, V.E. Cambrils, C.N. Flix i C.N. El Balís.

Passat ja l’equador de la Lliga, la propera regata torna al mar i es durà a terme a Mataró el proper 14 de juliol, on les nostres tripulacions tindran objectius ben diferents: els cadets, mantenir la primera posició; el veterà femení, consolidar la millora que s’ha observat avui; i el veterà masculí tindrà l’oportunitat de demostrar que la darrera posició que ha obtingut avui no és el lloc on han d’estar.

No Replies to "3a Regata Lliga Catalana de Llaguts, Flix"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.