S’Amorra amorra 2019

Avui dimecres 24 de juliol, diada de Santa Cristina i Festa Major de Lloret de Mar, s’ha celebrat la XXXIII edició de la regata popular S’AMORRA AMORRA. El Club de Rem Santa Cristina s’ha proclamat vencedor un any més, assolint-ne la victòria número vint. La regata compte any rere any amb la participació de les 9 confraries i clubs de la vila de Lloret i segons l’historiador Josep Galceran es té constància de la regata des del segle XIX. L’any 1987 es va recuperar la tradició, i des de llavors se n’han disputat 33 edicions, dues de les quals no es van poder celebrar per l’estat de la mar.

No Replies to "S'Amorra amorra 2019"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.