2a Regata Lliga Catalana de llaguts, Lloret de Mar

En aquest calorós darrer diumenge de juny, 59 equips de 19 clubs diferents s’han reunit a la platja de Sa Caleta de Lloret per participar a la 2a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut, organitzada pels nostres companys del Club Rem Pescadors.

El nostre club hi ha participat amb els equips que ja són habituals aquesta temporada d’estiu: les nenes i nens de l’escola de rem, que competeixen en la categoria cadet mixt, el veterà femení i el veterà masculí.

El veterà masculí ha encetat la competició obtenint el 8è millor temps a la crono, a només 14 dècimes del 7è classificat. Aquest registre els ha permès vogar a la final B, en la qual han creuat la boia d’arribada en la 3a posició, aconseguint així el 7è lloc final. Cal destacar que en aquesta categoria hi competeixen 12 tripulacions i, tot i això, aquest equip s’està acostumant a lluitar entre els llocs 5è i 8è. Això és un progrés important respecte la temporada passada i, per tant, una molt bona notícia. Les primeres posicions d’aquesta categoria les han aconseguit C.R. Badalona, V.E. Cambrils i C.R. Arenys.

Després ha estat el torn dels cadets que, com és habitual, continuen assolint molts bons registres. En aquesta jornada han obtingut el millor temps (equip A) i el 4t (equip B), però en la final s’han vist superats per V.E. Cambrils, assolint la 2a (equip A) i la 4a (equip B) posició finals. En aquesta categoria, pel fet que només hi participen 4 equips, dels quals 2 són del nostre club, és molt difícil que es produeixin sorpreses.

En la categoria veterà femení hi participen 13 embarcacions i, per tant, una queda exclosa de les finals. Tot i aquesta dificultat, les nostres vogadores han aconseguit classificar-se per la final C, assolint l’11è millor registre. A la mànega definitiva no han pogut superar a les seves rivals i han creuat la boia en la 4a posició, obtenint així el 12è lloc final. Les primeres posicions d’aquesta categoria les han aconseguit V.E. Cambrils, C.N. Flix i C.N. El Balís.

La propera regata es durà a terme a Flix el proper 7 de juliol. Recordem que aquest territori s’ha vist afectat per l’incendi de la Ribera d’Ebre, que durant cinc dies ha afectat greument la zona. Des d’aquestes línies volem mostrar el nostre suport als amics de C.N. Flix i companys de l’Ebre. Esperem que el malson hagi acabat i la competició es pugui desenvolupar amb normalitat.

No Replies to "2a Regata Lliga Catalana de llaguts, Lloret de Mar"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.