VIè descens de canals d’Empuriabrava, 12 de febrer

Aquest diumenge, 12 de febrer, s’ha llevat amb una boira gebradora que ha glaçat el paisatge, tot i que un cop ha sortit el sol la temperatura, per sort, s’ha temperat. En aquest escenari de rigorós hivern s’ha dut a terme la primera de les cinc regates que conformaran la Lliga de llaüt mediterrani d’enguany. A diferència de la resta, que es disputaran amb l’habitual modalitat de 4 carrers, aquesta consisteix en un descens cronometrat d’uns 2.250 metres pels canals de la marina d’Empuriabrava i que arriba, amb aquesta, a la 6a edició.

El Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb 4 equips: els 2 veterans (femení i masculí) i els 2 sèniors (femení i masculí), la qual cosa ens fa una especial il·lusió, perquè feia força temps que no aconseguíem competir amb les 4 tripulacions “grans” en una mateixa regata.

El primer descens, previst per a les 9,30 del matí, es va endarrerir uns minuts, fet que va condicionar els horaris previstos per a tota la jornada, però un cop els bots de les veteranes femenines es van situar a la línia de sortida situada al Llac de Sant Maurici, es va encetar la prova i cada equip iniciava, d’aquesta manera, la seva contrarellotge. En la categoria més competida, amb 17 participants, tot i que 4 competien amb llagut i, per tant, restaven al marge de la classificació oficial, es va imposar l’equip local, el Xon’s Empuriabrava, amb un temps de 09:53.9, seguides de Mataró A (10:07.1), Xino-Xano Deltebre (10:17.4) i les nostres vetes que, amb un magnífic registre de 10:24.1, assolien una molt merescuda 4a posició.

En el torn dels veterans masculins, amb 15 tripulacions participants (4 amb llagut), el nostre equip es va situar en el 10è lloc, amb un temps de 10:39.4, just al davant de Mataró B. En aquesta categoria continuen dominant, com és habitual, Rem Badalona (09:38.5), Xino-Xano Deltebre (09:45.2) i Vent d’Estrop Cambrils (09:48.1) que van ocupar, per aquest ordre, les 3 primeres posicions de la classificació.

Seguidament, les vogadores del sènior femení, amb una tripulació completada per 4 veteranes, van entrar en acció en el descens de la seva categoria i van assolir el 5è millor temps (11:01.1) d’entre els 8 equips participants, en una categoria en la qual es va imposar, per aquest ordre, Mataró A (10:10.5), Rem Badalona (10:22.6) i Vent d’Estrop Cambrils (10:26.5)

Va tancar la jornada l’absolut masculí que, en un descens en el qual participaven 7 embarcacions, van registrar un temps de 09:48.2, més que suficient per assolir la primera posició de la classificació i refer-se, d’aquesta manera, del discret resultat aconseguit a Flix. Per darrera seu, van creuar la línia d’arribada situada al Poblat típic d’Empuriabrava, Rem Mataró amb un crono de 09:50.9 i Rem Badalona, amb un registre de 09:52.6.

La propera prova del calendari serà el cap de setmana del 25 i 26 de febrer, amb una doble jornada a Deltebre, on es disputarà la 2a regata de la Lliga Catalana de batel, el dissabte, i la 2a regata de llaüt mediterrani, el diumenge, aquest cop ja amb la modalitat de 4 carrers.

Fins llavors, força Obreria i amunt els rems!

Veterà femení
Veterà masculí (Foto: @photoclubrem)
Sènior femení (Foto: @photoclubrem)
Sènior masculí (Foto: @photoclubrem)
Sènior femení
Veterà masculí
Sèniors i veteranes

No Replies to "VIè descens de canals d'Empuriabrava, 12 de febrer"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.