5a Regata Llaüt, Sant Jaume d’Enveja

Sota un sol més característic de l’estiu que de la recentment encetada primavera, el nostre club ha viscut un intens cap de setmana de rem a les terres de l’Ebre, concretament a Sant Jaume d’Enveja.

El dissabte a les 11h del matí van començar les primeres mànegues de la 4a regata de la V Lliga de batels interclubs amb la participació dels 3 equips composats per les nenes i nens de l’escola de rem de Santa Cristina en la categoria de Cadet mixt. Van obtenir uns bons registres i, tot i ser superats per la tripulació del C.R. Badalona en aquesta regata, van aconseguir ocupar la 1a posició final a la Lliga en la categoria Cadet masculí. Enhorabona, campions!

L’Absolut femení, format per noies juvenils i sèniors, van obtenir la quarta posició en la seva categoria, darrera dels dos equips del C.R. Badalona i del C.N. Flix. El club està molt content amb la progressió d’aquest equip, que es va formant de mica en mica i que progressivament va incorporant noves vogadores per encarar la Lliga d’estiu de llagut.

L’Absolut masculí va aconseguir el millor temps en la regata que van disputar i aquesta victòria els ha permès enarborar la bandera de millor equip de la Lliga, superant a equips tan potents com C.R Badalona, C.N. Badalona i Flix. Recordem que, de les 4 regates de la temporada, els nostres vogadors n’han guanyat 3 (Flix, Badalona i Sant Jaume) i van obtenir la segona posició també a Badalona, sumant un total de 79 punts dels 80 possibles. Un registre magnífic. Moltes felicitats, nois!

Diumenge es va dur a terme la 5a regata de la Lliga de llaüt mediterrani i l’equip Veterà masculí va ser el primer a competir en les aigües del riu. En la prova cronometrada es van situar en el quart lloc, lluny de la resta d’embarcacions. En la final, disputada pels mateixos quatre equips, van millorar el registre respecte la primera mànega, però van finalitzar en la darrera posició, superats per C.R. Badalona, V.E. Vogadors Cambrils i C. N. Flix, en aquest ordre.

Els equips de l’escola de rem també van competir en aquesta modalitat amb 2 equips i van obtenir la primera i la quarta plaça en la final que van disputar, constatant així que aquestes tripulacions estan treballant de valent per superar-se a cada regata.

Va tancar la participació la tripulació del Sènior masculí que, després de classificar-se còmodament per la final A superant a un fort rival com és C.N. Flix, van ser partícips d’una emocionantíssima regata amb una lluita aferrissada amb C.R. Xon’s Empuriabrava. Finalment els nostres vogadors van finalitzar en la segona posició, a poc més de 2 segons (06:23,80) de Xon’s (06:21,52), però la intensitat amb la que es va viure aquest enfrontament fa entreveure que enguany podrem gaudir de grans jornades de rem amb aquest equip. Aquest resultat comporta a l’empat de punts entre els dos equips, que hauran de disputar-se el primer lloc a la darrera regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani.

La propera prova de batel serà el diumenge 7 d’abril al Canal Olímpic de Castelldefels, on es disputarà el recentment recuperat Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat organitzat per la Federació Catalana de Rem i que es converteix així en la prova preceptiva que hauran de disputar els equips que vulguin participar al Campionat d’Espanya.

La setmana següent, el 14 d’abril, la Platja de Santa Cristina acollirà la 6a regata de la Lliga catalana de llaüt. El nostre club serà, doncs, l’amfitrió de la prova que donarà per finalitzada aquesta Lliga. La següent i darrera cita catalana d’aquest tipus d’embarcació serà el Campionat de Catalunya que es disputarà a Banyoles el 12 de maig. Us hi esperem per animar als nostres equips!

Més fotos: Galeria cliqueu aquí:  @photosport

No Replies to "5a Regata Llaüt, Sant Jaume d'Enveja"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.