4a Regata Llaüt, Badalona

Els equips de l’escola de rem del nostre club, que competeixen en la categoria cadet mixt, juntament amb el veterà i sènior masculins s’han desplaçat aquest diumenge 3 de març al port de Badalona per disputar la quarta regata de la Lliga de llaüt mediterrani.

En un dia dominat per un sol primaveral, les proves han començat a les 9 del matí en el camp de regates de 700 m. amb la classificatòria dels veterans, que han obtingut el quart millor temps de la mànega. En la final s’han mantingut exactament les mateixes posicions que en la prèvia i s’han classificat també darrera dels equips de V.E.V. Cambrils, C.N. Premià i C.R. Mataró.

L’equip absolut masculí, en la primera eliminatòria d’aquesta categoria, ha creuat la línia del camp de regates de 1.400 m. en segona posició, darrera del C.R. Badalona i per davant del Natació A. A la final han aconseguit una èpica i merescudíssima victòria creuant la línia d’arribada 3 dècimes abans que l’equip amfitrió, el Rem Badalona. Aquesta petita diferència ha estat suficient per tornar a veure l’equip sènior del nostre club en la posició més alta de la classificació, una situació que treballarem per mantenir durant la temporada.

Les nenes i nens de l’equip cadet han vogat els 700 m. amb dues embarcacions, A i B, obtenint el millor temps la B i el tercer lloc la A, amb el C.R. Badalona en segona posició. Cal destacar, una jornada més, l’èxit de l’escola del club que es tradueix en un predomini absolut en aquesta categoria. Veient les ganes i il·lusió d’aquest jovent, el club no ha de patir pel seu futur.

La propera prova de llaüt serà la cinquena regata el 24 de març a Sant Jaume d’Enveja però abans, el proper dissabte, el club es tornarà a desplaçar al port de Badalona per disputar la tercera regata de la Lliga catalana de batel.

No Replies to "4a Regata Llaüt, Badalona"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.