5a Regata de llagut, Sant Jaume d’Enveja

Aquest diumenge, ha tingut lloc la cinquena regata de la XV lliga Catalana de llagut a la població de Sant Jaume d’Enveja. Regata que es realitza al riu i que permet tenir més proper el caliu del públic.
El nostre equip Veterà Femení ha fet una sisena posició amb un temps de 05:55,29 a la prova cronometrada que no ha pogut mantenir a la final, quedant en la 8na posició. L’Infantil Mixt ha fet un cinquè lloc amb un temps de 02:57,69. Ambdós equips evolucionant i treballant, tant tècnicament com esportiva. Una feina amb constància que de la qual, ben segur aviat els fruits en seran recollits. Al mateix temps, l’equip Juvenil Femení del club ha fer una lluitada quarta posició amb un temps de 06:14,51.
En la categoria absoluta, després d’una primera posició en la cronometrada per part de l’equip Femení, s’han trobat amb una regata lluitada fins a la última palada, aconseguint una tercera posició amb un temps de 08:36,71. En primera posició ha quedat Capgrossos de Mataró amb un temps de 08:35,10, seguides de V.E Vogadors de Cambrils amb un temps de 08:35,92. Una final que ha deixat menys distància pel què fa a puntuació a la lliga i que la deixa més emocionant de cares al Setembre, quan es tornin a trobar els equips després del descans del mes d’agost. Pel què fa al Masculí, després d’una quarta posició a la cronometrada, ha fet una final d’infart amb un temps de 07:46,89, quedant en una segona posició. Ha quedat per davant el Club Nàutic Flix amb un temps de 07:39,83 i per darrere V.E Vogadors de Cambrils amb un temps de 07:48,76.
Per tant, marxem a aquest descans amb les següents posicions a la lliga de les nostres embarcacions: VF sisena posició amb 73 punts, IM quarta posició amb 83 punts, JF quarta posició amb 87 punts, SF primera posició amb 96 punts i SM quarta posició amb 89 punts (empat de punts amb la tercera posició que és per Club Rem Badalona).
Passat l’equador de la lliga queden tan sols dues regates per finalitzar-la i ambdues regates es jugaran a casa. Per tant, ens trobem a Lloret el dia 3 de Setembre. Tenint quasi un mes per poder afrontar la final de la lliga amb més força.

Al canal de youtube els Club trobareu els vídeos de les Finals de totes les categories: Rem Santa Cristina

Podeu veure els resultats oficials al següent enllaç: http://www.remcatalunya.cat/ca/resultats/resultats-2017/banc-fix/resultats-5ª-regata-lliga-catalana-de-llagut-sant-jaume-6-d-agost-2017/

 

No Replies to "5a Regata de llagut, Sant Jaume d'Enveja"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.