4a Regata de llagut, Palamós

Avui diumenge s’ha celebrat la quarta regata de la XV lliga Catalana de llagut, a la població empordanesa de Palamós, població que acollia per primer cop una regata oficial de lliga. La ubicació del camp de regates a l’entrada la bocana principal del port feia preveure una emocionant jornada, on el públic l’ha pogut viure de ben aprop. El nostre club hi ha estat present com és habitual enguany en cinc categories. Els nens i nenes de l’Infantil Mixt, han estat els escollits per provar per primer cop una nova modalitat d’alineació per “estatxes”, però la dificultat de mantenir els bots correctament emproats a obligat als àrbitres a desistir l’intent i alinear amb el mètode tradicional per megafonia, i un cop disputada la regata han acabat amb un temps de 03:09,05, just per darrera de Cambrils (03:00,07). El Juvenil Femení ha completat una fantàstica regata final acabant en segona posició amb un temps de 06:29,81; per darrera de Móra d’Ebre (06:21,54) i per davant de Flix (06:22,94). Les noies del Veterà Femení, han acabat en 7ena posició a la final B, amb un temps de 06:22,94; ja que no han pogut mantenir la 6ena posició aconseguida a la crono.

Sort diversa per les categories absolutes que venien d’aconseguir el doblet en la passada regata de Mataró. L’equip Absolut Femení ha demostrat que està en molt bon estat de forma, marcant el primer temps en la crono i guanyant la Final A amb un temps de 09:27,83; pocs segons per davant de Cambrils (09:29,46) i Capgrossos de Mataró (09:48,12), fet que els situa còmodament en la primera posició de la classificació amb 78 punts. Mala jornada per l’Absolut Masculí, que s’ha vist fora dels quatre primers llocs de la crono després de veure’s perjudicat per una embarcació aturada al mig del carril de competició. Tot i així, han sabut remar concentrats per guanyar la Final B amb un temps 08:39,69; el tercer millor temps de totes les regates finals.

L’activitat del rem català continuarà diumenge vinent a Sant Jaume d’enveja, on després es prendrà un descans durant el mes d’Agost.

Podeu consultar els resultats oficials al següent enllaç -> link

No Replies to "4a Regata de llagut, Palamós"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.