9è Campionat Escolar de Remergòmetre

Un any més el Club de Rem Santa Cristina ha organitzat en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Lloret de Mar el 9è Campionat Escolar de Remergòmetre, un esdeveniment que any rere any es va consolidant i que enguany ha assolit la xifra rècord de 532 inscrits, nois i noies de 5è i 6è de Primària i de 1r a 4t d’ESO de les escoles del municipi.

Durant més de 3 mesos, membres del club han impartit les sessions de preparació als centres, on s’ensenya als alumnes la tècnica del rem, amb l’ajut de 4 remergòmetres. Aquesta màquina simula el moviment que els vogadors realitzen al mar i alhora permet aprendre a mantenir el ritme necessari perquè tota la tripulació remi coordinadament. Els equips inscrits es composaven per 4 vogadors/es que per relleus havien de remar una distància des de 750m a 1500m (depenent de l’edat) i competir en tandes de 6 equips cada una de diferents centres escolars.

Complementant les sessions més actives i pràctiques que es fan amb el rem ergòmetre, els cursos de 5è i 6è de primària coneixen a través d’una xerrada audiovisual i una visita al llagut català un dels principals objectius de la realització del Campionat, vincular-lo a la Festa Major de Lloret i a la tradicional regata del S’amorra Amorra.

L’activitat esportiva, la coordinació i el companyerisme són els principals trets d’aquesta activitat que acosta una mica més als joves de la vila a la tradició i a la regata de llaguts, el  S’Amorra Amorra que encara es manté ben viva el 24 de juliol, diada de Santa Cristina, Festa Major de Lloret de Mar.

Des d’aquí volem agrair la tasca i implicació que any rere any ens mostren els mestres i professors d’Educació Física dels centres educacitus de Lloret de Mar.

Fins l’any que ve!!!

No Replies to "9è Campionat Escolar de Remergòmetre"