3a Regata Lliga – Badalona – 13Jul14

Diumenge passat es va celebrar en aigües Badalonines la tercera regata de la lliga, coorganitzada pels tres clubs de la ciutat, Rem Badalona, Natació Badalona i Club Nàutic Bétulo. El sénior Femení va aconseguir la 7 posició en la crono, accedint a la final B on va remuntar posicions per acabar en 5è lloc, realitzant el tercer millor temps de totes les finals, animant-les a seguir en aquesta línia per estar altre cop a la final A a la propera regata.

El veterà Femení no va tenir un bon dia i va acabar en darrera posició (10ena) no podent-se classificar per cap final; cal animar-les a seguir treballant en aquesta línia, que és la correcte sabent les dificultats que es té al arrencar de zero una nova categoria en el club. El punt positiu va ser per al nostre sénior Masculí, que després de fer una bona crono i acabar en 2a posició, un cop a la final A, va remuntar posicions i va acabar primer en solitari, amb més de 10 segons d’avantatge del segon classificat, Vent d’estrop de Cambrils, en una dificilíssima regata marcada per les dures condicions d’onatge i vent.

Recordem que abans de la propera regata de lliga tindrà lloc la tradicional “S’amorra amorra”, regata que disputen les 9 cofradies de Lloret de Mar en celebració de la diada de Santa Cristina.

No Replies to "3a Regata Lliga - Badalona - 13Jul14"