1a Regata LLiga – Arenys de Mar – 01Jun14

El passat diumenge 01 de Juny va començar la XII Lliga Catalana de Llagut, celebrant-se la primera regata a Arenys de Mar organitada pel Club de Rem Arenys. Des d’aquí agraïm la bona organització i serveis que va oferir el club Arenyenc.

Un cop iniciada la competició, les proves cronometrades no varen resultar favorables a les tripulacions del club, on totes les tripulacions només varen aconseguir l’accés per la corresponent Final B. El Sènior Femení va quedar en 8ena posició, el recent estrenat Veterà Femení (agraïnt la col·laboració de tres vogadores del Vent d’Estrop Cambrils) va arribar en una més que destacable 7ena posició, i el Sènior Masculí en 5ena posició a tan sols 2 segons del quart lloc.

Un cop ja a les finals, el sènior femení va remuntar 3 posicions i va resultar vencedor de la Final B, emportant-se el 5è lloc de la general; fins i tot aconseguint millor temps que alguna tripulació de la Final A.  El veterà femení va mantenir la 7ena posició i el Sènior Masculí va perdre un lloc, acabant 6è en favor de la tripulació de Xino Xano de Deltebre.

La propera regata es disputarà a “casa”, organitzada pel nostre club a Sa Caleta de Lloret de Mar el diumenge 15 de Juny, us hi esperem!

No Replies to "1a Regata LLiga - Arenys de Mar - 01Jun14"