Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani, Banyoles 11-Maig-2014

El Club de Rem Santa Cristina va ser present com cada any, al Camp. de Catalunya de Llaüt del Mediterrani, enguany amb representació absolut masculí i absolut femení. Les noies del club van passar la primera semifinal amb nota aconseguint l’accés a la final, en què van cada en 4rt lloc.

Els nois, després de marcar el millor registre de la jornada aturant el crono a 6:15,98 en la primera semifinal, i per tant aconseguint la primera plaça per disputar les finals, no varen poder mantenir la posició i varen finalitzar en 3er lloc. Més que meritori podi per a una tripulació que aspira a tot aquest any. Enhorabona a totes les tripulacions.

No Replies to "Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani, Banyoles 11-Maig-2014"