6ª REGATA – Lloret de Mar 15-Set-2013

1233407_10202088970805071_1950581340_nEspectacular final de lliga el que hem viscut aquest diumenge a Sa Caleta de Lloret, on es diputava la darrera regata de la temporada de la Lliga Catalana de Llaguts. El sènior masculí havia de guanyar de 2 punts a la tripulació de Xino-Xano de Deltebre per quedar-se amb la 3a POSICIÓ de la lliga; i no només va aconseguir això,  sinó que ho va fer guanyant la regata per davant de Rem Badalona i Cambrils. Una regata perfecte que fa somniar de cara al Campionat de Catalunya del proper cap de setmana a Flix (21 i 22 de Setembre). Així doncs, la tripulació de Santa Cristina ha acabat la millor temporada dels darrers anys, d’on s’ha classificat en totes les regates per la Final A.

En categoria Juvenil, les noies després de quedar en segona posició a la regata, es va produir un fet insòlit; un triple empat entre les nostres juvenils i les de Rem Badalona i Cambrils. Les tres tripulacions han sumat aquesta temporada el mateix nombre de primeres, segones i terceres posicions. Així doncs, els jutges van decidir sumar els temps de les regates per poder donar una classificació, i en aquest cas les nostres noies varen resultar ser les més ràpides en el còmput total, així doncs varen pujar al podi a recollir la copa de CAMPIONES DE LLIGA. Els nois, per la seva banda, varen acabar en 4rta posició a la regata de Lloret, i també en 4rta POSICIÓ a la Lliga.

Les noies del cadet femení, després d’acabar en 3era posició a la regata, també varen pujar al podi per recollir la copa que les reconeixia com a 3eres de la Lliga.

No Replies to "6ª REGATA - Lloret de Mar 15-Set-2013"