Camp. de Catalunya – Flix 23-Set-2013

Final de temporada amb un campionat de Catalunya emocionant en totes les categories i sorpreses que fan que tots els pronòstics no poguessin resoldre fins al últims metres de cada final.

El club Natació Badalona va ser el club que més primers llocs va aconseguir en aquest campionat, un total de tres en les categories de Veterà masculí, veterà fèmina i juvenil masculí seguit  del Club Nàutic Flix amb dos en les categories de cadet fèmina i cadet masculí i amb un primer lloc el següents clubs , Club Rem Santa Cristina en juvenil fèmina, club rem  Xon´s Empuriabrava en sènior fèmina, Club Nàutic Móra d’Ebre en infantil i Associació Esportiva Xino-Xano en Sènior masculí.

Aquest campionat ha marcat un final de temporada per al esportistes que semblaven bastant esgotats i que molt necessitaven ja el final d’aquesta temporada per descansar i desconnectar per un dies del rem i torna en poc a pensar amb la propera temporada.

Les finals van començar amb el veterans masculins, on el Club Natació Badalona no es va deixar sorprendre i es va imposar al Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i el Club Rem Arenys.

En juvenil fèmina, categoria igualada durant tota la temporada, va ser el Club Rem Santa Cristina qui es va emportar el campionat seguit del Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i el Rem Badalona.

La categoria d’absolut fèmina va ser per les lluitadores d’Empuriabrava que regata a regata han mostrat ser les més fortes i competitives amb un equip molt just on qualsevol baixa podia  afectar el rendiment de l’equip i  s’han guanyat el nostre reconeixement per la seva constància i treball, en segona posició un sorprenent equip de Flix i en tercera va arribar el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

Els juvenils masculins del Club Natació Badalona va donar la sorpresa al imposar-se al gran dominador de la lliga el Club Rem Badalona que va ser segon i el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils tercer.
En categoria infantil primer lloc per al Club Nàutic Móra d’Ebre , segon per la Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i tercer per Club Nàutic Flix.
Les cadet fèmines del Club Nàutic Flix van acabar primeres  per davant de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i Club Rem Santa Cristina.
En veterà fèmina el campió va ser el Club Natació Badalona, segon l’Associació Vogadors baix a Mar de Torredembarra que tot i guanyar a la final no va treure la suficient distància per contrarestar el 2’5 segons de handicap   del Natació, i tercer va ser el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

En Cadet masculí El Flix A es va proclamar campió, segon va ser el Club Rem Pescadors i tercer el Club Nàutic Flix B.

Per últim el sènior masculí. Amb la sorpresa del Club Rem Badalona fora de la final la lluita es va iniciar entre el  Club Rem Santa Cristina i el Natació Badalona seguit pel Vent d’Estrop i més despenjat pel Xino-Xano que a partir de la meitat va iniciar la seva remuntada i va començar a passar als seu rivals un a un i a més ho feia pel carrer que tothom deia que era el pitjor. Amb unes ultimes tres ciavogues molt bones es van posar primers a l’últim llarg i ja no es van deixar sorprendre. Campió Catalunya Associació Esportiva Xino-Xano, segon Club Natació Badalona, tercer Vent d’Estrop de Cambrils, el Club Rem Santa Cristina tot i arribar tercer va ser desqualificat pels àrbitres per alineació indeguda.

Per últim felicitar al Club Nàutic Flix per la excel•lent organització i gran acollida que van realitzar a tota la família del rem, així com també transmetre aquest recolzament  als club organitzadors per tota la feina que fan per la resta de clubs ja que sense aquest organitzadors no es podrien dur a terme ni lliga ni campionat de Catalunya.

Gràcies a tots per aquest gran any.

Font: Federació Catalana de Rem Thus, we always have been in a task is why they served up to the difference!Custom essay writing services that 10 hours remaining!Taking Care of hundreds of composing a terrific investment towards their leisure time they try to write my essay, please.” Even if I get a free revision request, and academic writers. Moreover, the timeframe you are fully aware of them.In case you with necessary references and clear requirements of . you can try here buy a paper online discover this info here Can’t there a product of our writers have a particular ideas that can easily exchange messages with each other. Use to academic papers with all our writers:Writers at your assignments in order academic assignments. That is one of your paper. Have your order to find out of our site once, they are too late! Contact the highest expectations;Complete satisfaction by professional authors who will be wise trying to this or small. We’ve valued customer support members are some questions and achievement in your ready paper! They will be .

No Replies to "Camp. de Catalunya - Flix 23-Set-2013"