5ª REGATA – Cambrils 01-Set-2013

La jornada va començar molt bé per als nostres equips, tots ells classificant-se per a les corresponents finals, destacant la victòria en la cronometrada del Juvenil Femení i la segona posició aconseguida pel Sènior Masculí. Ja a les finals, les Cadets Femení mantingueren la 3a posició aconseguida a la crono (per darrere de Flix i Cambrils) i es mantenen 3eres a la Classificació general, a falta d’una regata pel final de la Lliga. Les Juvenils Femení guanyaren la seva final i tornen a situar-se 2ones a la classificació. En categoria masculina, el Juvenil va acabar 4rt a la final i el Sènior Masculí va lluitar per la victòria a la Final A durant els primers llargs, entrant finalment 3ers en el darrer llarg.