Santa Cristina i Pescadors continuen la lluita per ser tercers

Pescadors i Santa Cristina afrontaran aquest diumenge una de les regates més importants de la temporada. Els dos equips lloretencs estan empatats a punts a la tercera classificació de la lliga i tots dos sortiran a l’aigua de Deltebre amb ganes de quedar per davant. Per tant, a Lloret la màxima atenció estarà posada en la categoria sènior masculí.

Tot i així, el vicepresident de la Federació Catalana de Rem, Toni Pujol, també ha volgut encoratjar les noies de Santa Cristina, que a l’última regata van punxar, però que, segons el vicepresident de la Federació, tenen potencial per entrar a la final A, com ja han demostrat en repetides ocasions. En les categories petites, caldrà estar atents del cadet femení i masculí de Santa Cristina, que lluitaran per mantenir el primer i segon lloc. Mentre que els infantils de Pescadors intentaran superar a Flix, que són primers. En veterans masculí, Pescadors buscarà un lloc a la final A.

Igual que diumenge passat, la regata d’aquesta setmana es farà en un riu. Tot i així, a Deltebre les condicions són més favorables per als lloretencs. “L’Ebre és un riu una mica més obert, on hi haurà una mica més de vent i de corrent i, per tant, no seran aigües mortes com a Flix, que era una regata molt pesada pels que estem acostumats a remar al mar”, ha explicat Pujol.

De Lloret, es desplaçaran fins a Deltebre Santa Cristina, Pescadors, Casinet, Es Vano i Club Nàutic. En total seran 21 tripulacions, de les gairebé 70 que hi ha d’arreu de Catalunya. Aquest serà el desplaçament més llarg que hauran d’afrontar les embarcacions de la vila. Després la lliga s’aturarà durant dues setmanes. La competició es reprendrà el 28 d’agost aquí Lloret.

Nova Ràdio Lloret

No Replies to "Santa Cristina i Pescadors continuen la lluita per ser tercers"