Mala regata per als lloretencs

El riu va passar factura a les tripulacions lloretenques, que no van tenir el seu millor dia ahir a la regata de Deltebre. A la primera divisió, Pescadors van punxar i van quedar vuitens, mentre que l’Obreria va aconseguir un quart lloc que, donades les circumstàncies, li permet mantenir-se tercer a la classificació general, amb 85 punts. Pescadors és quart, a 4 punts.

L’altra sorpresa en sènior masculí la va donar Cambrils, que va quedar segon i s’ha situat a només un punt dels lloretencs Pescadors. Per tant, màxima atenció en la categoria reina, liderada encara per Club Rem Badalona, que ja ha assolit els cent punts. “La lliga no està acabada ni molt menys per aquests dos clubs lloretencs, amb aquesta rivalitat tan maca que tenen a l’aigua”, segons el vicepresident de la Federació Catalana de Rem, Toni Pujol.

Pel que fa a la segona divisió del sènior masculí, Es Vano lluita per l’ascens, però les coses no li van sortir bé ahir. Els grocs van quedar tercers i, per tant, se situen tercers a la lliga, a dos punts per pujar.

En sènior femení, Santa Cristina no va poder entrar a la final A i es va haver de conformar amb una cinquena posició. A la lliga són quartes, empatades a punts amb Flix. La categoria la lidera Xon’s Empuriabrava.

En veterans, Pescadors tampoc no va signar la seva millor regata i van quedar cinquens, mentre que són sisens a la lliga.

En les categories petites, Pescadors, en infantil, van guanyar la regata, però van ser desqualificats per un error en el gir. Malgrat perdre totes les opcions de guanyar la lliga, Pujol destaca que “van demostrar que estan en forma”, perquè “perquè si t’equivoques de boia fas més camí” i, tot i així, van guanyar. “El riu ens ha fet una mala passada a tots en regla general”, conclou el vicepresident.

Santa Cristina cadet sí que guanya

La part positiva de la regata per als lloretencs la van donar els cadets de Santa Cristina, que sí que van guanyar i lideren la classificació general, empatats amb Cambrils. Mentre que les noies del cadet de Santa Cristina, van aconseguir una segona posició i a la lliga estan a un punt de les primeres, que són Cambrils.

Per tant, el fet de remar en el riu va perjudicar els lloretencs, que esperen obtenir millors posicions a la propera cita. Serà el 28 d’agost a casa. Ara els vogadors tindran dues setmanes de descans a la competició, que els permetran preparar a fons la regata de Lloret. Serà la penúltima de la Lliga. La temporada seguirà amb el campionat de Catalunya, que es disputarà a Cambrils.

Nova Ràdio Lloret

No Replies to "Mala regata per als lloretencs"