Santa Cristina i Pescadors es disputen el tercer lloc de la lliga

Santa Cristina ha aconseguit empatar a punts amb Pescadors, després d’aconseguir la segona posició a la regata d’ahir a Flix. Amb el quart lloc dels vermells, tots dos equips lloretencs són tercers a la lliga catalana de llaguts amb 68 punts. Des de Lloret estarem ben pendents de com evoluciona la rivalitat entre aquestes dues tripulacions, tot i que hem de destacar que el Club Rem Badalona va continuar consolidant-se com a líder de la categoria reina.

En noies, la millor embarcació lloretenca va ser Santa Cristina, tot i que va punxar i es va haver de conformar amb un cinquè lloc. Xon’s Rem Empuriabrava, després del resultat d’ahir, és qui es col·loca per davant en aquesta categoria. Els veterans dels Pescadors van baixar una posició del que ens tenen acostumats i van acabar cinquens. Mentre que en les categories inferiors, Pescadors van quedar segons, mentre que Santa Cristina va fer una primera i una segona posició en les categories de cadet femení i masculí.

El vicepresident de la Federació Catalana de Rem, el lloretenc Toni Pujol, recorda que les condicions de Flix, on es va remar en el riu, van perjudicar la majoria de tripulacions de la nostra vila, perquè “amb l’aigua salada l’embarcació corre molt més i, a més, estem habituats a les onades del mar”, mentre que “al riu, sobretot a Flix on l’aigua està molt tancada, es rema d’una altra manera, és molt més tècnic, l’embarcació s’enfonsa una mica més i això potser ens va afectar una mica”, ha explicat Pujol.

La lliga catalana de llaguts continua aquest mateix diumenge amb una regata a Deltebre. Els lloretencs tornen a afrontar un desplaçament llarg i, a més, una regata en el riu. Tot i així, Pujol argumenta que serà menys perjudicials que Flix, perquè “a Deltebre el riu és més obert, hi ha una mica més de corrent i no és que sigui com el mar, però té bastant semblança”.

Després de remar a Deltebre, els vogadors tindran dues setmanes de descans. La competició es reprendrà el 28 d’agost, aquí a Lloret.

Font: Nova Ràdio Lloret

No Replies to "Santa Cristina i Pescadors es disputen el tercer lloc de la lliga"