Blanes acull l'inici de la Lliga

El passat diumenge 19 de juny, és va celebrar a Blanes la primera regata de la IX Lliga Catalana de Llaguts.

El Club Rem Santa Cristina no hi va voler faltar a la cita, i va participar-hi amb quatre tripulacions en la categoria de cadets i absolut.

A la categoria cadet femení, les noies va obtenir la primera posició per davant de les tripulacions de Cambrils, Flix i Empuriabrava. El cadet masculí, tot i fer un segon lloc a la cronometrada i entrara la final, van quedar en la quarta posició de la general.

Pel que fa a les tripulacions absolutes, l’equip sènior femení va entrar a la final A i va aconseguir la tercera posició, per darrere de les tripulacions de Cambrils i Empuriabrava i per davant de Flix. I l’equip sènior masculí va obtenir el segon millor temps de la cronometrada i va aconseguir entrar a la final A, on va aconseguir la quarta posició.

No Replies to "Blanes acull l'inici de la Lliga"