El Club Rem Santa Cristina celebra la sisena edició del campionat escolar de rem ergòmetre.

Més de 300 alumnes de Lloret de Mar van participar el diumenge 5 de juny de 2011 en el VI campionat de rem ergòmetre. Tot i ser indoor, no impedeix que hi hagi competició i els escolars, d’11 a 18 anys, van donar el millor de si mateixos.

Els equips, formats per quatre participants, havien de superar una distància entre 800 i 1300 metres, depenent de la seva categoria, en funció del seu curs escolar. Els pares també es van voler sumar a la festa, i en equips individuals, van demostrar que el rem es un esport més que conegut per tota la població lloretenca.

La iniciativa, encapçalada per l’Obreria de Santa Cristina, finançada i coordinada per la secció d’Educació, permet a l’alumnat des de cinquè de primària fins a batxillerat tingui l’oportunitat de conèixer a través del rem la tradició històrica popular associada a aquest esport. Prèviament al campionat, el Club de Rem Santa Cristina, va fer sessions teòriques i pràctiques en tots els instituts i escoles de la població de Lloret de Mar.

Aprofitant la presència de l’Obrer Major de l’Obreria de Santa Cristina, de membres de l’Ajuntament de Lloret de Mar i de les “obreres” escollides aquest any, el president del Club Rem Santa Cristina presentà el nou llagut català “Ses Obreres”, amb el qual el equips del club participaran en la lliga catalana aquesta temporada 2011.

El nom del llagut ha estat triat en honor a les 4 noies que cada any l’Obreria escull perquè ballin el tradicional Ball de Plaça la tarda de la Festa Major de Santa Cristina, entre d’altres activitats que s’organitzen durant tot l’any.

Imatges de l’acte

Imatges: Maria Assumpció Comas

No Replies to "El Club Rem Santa Cristina celebra la sisena edició del campionat escolar de rem ergòmetre."