Santa Cristina, segons a la regata de Lloret

Màxima rivalitat entre Santa Cristina i Pescadors a la Lliga catalana de llaguts, després que ahir els grana aconseguissin la segona posició a la regata disputada a Lloret. Els Pescadors, tot i quedar segons a la cronometrada, van haver de conformar-se amb una quarta posició final.

Tot plegat col·loca els Pescadors a la tercera posició de la classificació general, a dos punts de Santa Cristina, que són quarts. El timoner dels grana, Joan Josep Gil, reconeix que estan “contents” amb el resultat d’ahir, com a recompensa a “tota la feina que han estat fent els vogadors, que no ha estat fàcil arribar fins aquí, ha estat una pretemporada molt llarga i molt dura des del novembre”. Tot i així, assegura que això no canvia l’objectiu de l’equip, que “a l’inici de temporada era mantenir el resultat de l’any passat, un cinquè lloc, amb molta gent nova, sobretot molts juvenils que pujaven de l’any passat, i, per tant, un cinquè lloc ja estaria molt bé, tot i que si és més amunt perfecte”.

El Club Rem Badalona continua líder indiscutible de la lliga, després d’aconseguir una nova victòria a la regata de Lloret. Pel que fa a les noies, Santa Cristina va tornar a fer un bon resultat, travessant la meta quartes i mantenint, així, la quarta posició de la classificació general. Cambrils lidera la lliga femenina. En aquesta ocasió, la sorpresa la van donar les noies de Pescadors, amb una cinquena posició, segons el vicepresident de la Federació Catalana de Rem, Toni Pujol, que destaca que “també s’està lluitant a la categoria de sènior femení”.

En veterans, Pescadors va tornar a disputar la final A i va assolir una quarta posició que li permet mantenir-se quart a només quatre punts del tercer a la classificació general. En les categories inferiors, Pescadors en infantil i Santa Cristina en cadet continuen líders. Això demostra un cop més que “l’esport base està garantit a Lloret, perquè estan fent sempre podi”.

La mala mar i la pluja van marcar la tercera regata de la lliga catalana de llaguts, disputada ahir al matí a Sa Caleta. Ara els clubs lloretencs aparquen la lliga per uns dies i centraran tota l’anteció en el S’amorra amorra de diumenge. Una regata que, tot i que no tenir trofeu, comporta molta rivalitat i ganes de guanyar-la.

Font: Nova Ràdio Lloret

No Replies to "Santa Cristina, segons a la regata de Lloret"